Το χαλλούμι και ο πρίγκιπας Κάρολος
Να σημειωθεί ότι ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου είναι και η αυξημένη κατανάλωση... χαλλουμιού από τους Βρετανούς
Τη Βασιλική Κατοικία «Clarence House» στο Λονδίνο επισκέφθηκε το μεσημέρι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στη βρετανική πρωτεύουσα.
Κατά τη συνάντηση με τον Πρίγκιπα Ουαλίας Κάρολο και τον Δούκα του Κέιμπριτζ Γουίλιαμ συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της Κοινοπολιτείας και των μελλοντικών της δράσεων, ζητήματα που αφορούν την αειφόρο ανάπτυξη, την προστασία του Περιβάλλοντος, καθώς επίσης και την Κλιματική Αλλαγή.
Ο Πρόεδρος της Κύπρου αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία που αναλαμβάνει στην περιοχή για τον συντονισμό δράσεων, με στόχο την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την Κλιματική Αλλαγή.
Αναφέρθηκε, επίσης, στις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, υπογραμμίζοντας την ετοιμότητα του για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων το συντομότερο δυνατόν, σημειώνοντας παράλληλα ότι η πλευρά μας ανταποκρίνεται θετικά στην πρωτοβουλία που ανέλαβε ο ΓΓ των ΗΕ μέσω της κας Λουτ.
Να σημειωθεί ότι ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου είναι και η αυξημένη κατανάλωση… χαλλουμιού από τους Βρετανούς.
Στη συνάντηση παρέστησαν ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Πρόδρομος Προδρόμου, ο Επίτροπος Προεδρίας, αρμόδιος για θέματα Διασποράς κ. Φώτης Φωτίου και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Το απόγευμα της Τρίτης ο Πρόεδρος της Κύπρου αναμένεται να γίνει δεκτός από πρωθυπουργό Τερέζα Μέι στη Ντάουνινγκ Στριτ, ενώ αύριο Τετάρτη θα συναντηθεί με τη βασίλισσα Ελισάβετ.
- Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν στο NBA ο Τζα Μοράντ
- Τέμπη: «Συνειδητό σχεδιασμό αποκλεισμού», καταγγέλλουν οι συγγενείς των θυμάτων – «Η κυβέρνηση συνεχίζει τον εμπαιγμό»
- Ο Άρης έγινε 112 ετών: Η κοινή ανάρτηση από ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνη (pics)
- Πώς ο Έπσταϊν προσπαθούσε να «σβήσει» το παρελθόν του online
- Κουτσούμπας για την 25η Μαρτίου: Οι επαναστάσεις κινούν την ιστορία προς τα εμπρός
- Ο Ολυμπιακός ευχήθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη (pic)

