Πούτιν : Τηλεφώνησε για τα «χρόνια πολλά» στον Ερντογάν
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ευχήθηκε την Τρίτη στον τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «χρόνια πολλά» για τα 65α γενέθλιά του.
Σε τηλεφωνική συνδιάλεξη, ο ρώσος πρόεδρος επισήμανε την προσωπική συμβολή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην ενίσχυση των τουρκορωσικών σχέσεων, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.
Οι δύο ηγέτες συζήτησαν, επίσης, τις προετοιμασίες για την όγδοη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ρωσο-Τουρκικής Συνεργασίας, που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο στη Μόσχα.
«Χρόνια πολλά» και από τον Βούτσιτς
Τις ευχές του στον τούρκο ηγέτη έδωσε και ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάντερ Βούτσιτς.
Το έργο σας «δεν είναι σεβαστό μονάχα από τους πολίτες της χώρας σας, αλλά επιπλέον από πολλούς πέραν των συνόρων της» είπε ο Βούτσιτς.
- Η επίσκεψη του Τραμπ στο Πεκίνο προγραμματίστηκε τελικά για τις 14 και 15 Μαΐου
- Ιράν: Απαγόρευση εισόδου επισκεπτών με ιρανικά διαβατήρια στην Αυστραλία, πλην ορισμένων εξαιρέσεων
- Αμυνα: Νέο χρηματοδοτικό εργαλείο της ΕΕ για την ανάπτυξη τεχνολογιών αιχμής
- Γάζα: Νεκρός 22χρονος Παλαιστίνιος και τραυματίες από ισραηλινό βομβαρδισμό σε καταυλισμό εκτοπισμένων
- Κούβα: Θα τηρήσει τη συμφωνία για την αποστολή γιατρών στο Μεξικό, δηλώνει η Σέινμπαουμ
- Το Ισραήλ διευρύνει την «ουδέτερη ζώνη» του στον Λίβανο, σύμφωνα με τον Νετανιάχου

