
Μάνταλος: «Nα αποδείξουμε ότι δεν βγήκαμε τυχαία πρωταθλητές πέρυσι»
Στο πείσμα και τον εγωισμό που βγάζει η Ένωση στάθηκε ο αρχηγός της Πέτρος Μάνταλος σε δηλώσεις του μετά τη νίκη - πρόκριση επί του Ατρόμητου στο Κύπελλο
Ο Πέτρος Μάνταλος, που σκόραρε δις για την ΑΕΚ στο 3-0 επί του Ατρόμητου στο Κύπελλο, τόνισε πως η Ένωση έβγαλε ποδοσφαιρικό εγωισμό καθώς θέλει να αποδείξει ότι δικαίως κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα.
Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός της ΑΕΚ στην κάμερα της Cosmote TV:
«Το σκορ του πρώτου παιχνιδιού το είχαμε συζητήσει, ότι μπορούσε να γίνει και παγίδα, εάν σκεφτόμασταν ότι έχουμε πλεονέκτημα. Σήμερα όμως είδαμε την ομάδα, όπως όλοι χαίρονται να την βλέπουν. Και οι φίλαθλοι και οι ποδοσφαιριστές .
Πετύχαμε το γκολ στο πρώτο ημίχρονο και από τη στιγμή, που άλλαξε σε τετράδα ο αντίπαλος, βρήκαμε τους χώρους και φτάσαμε στην άνετη νίκη.
Όταν φτάνεις τέλος Φλεβάρη και ο μοναδικός στόχος που σου έχει απομείνει είναι το Κύπελλο, θες να αποδείξεις ότι δεν ήσουν τυχαία πέρυσι πρωταθλητής. Βγάζεις εγωισμό.
Η ομάδα σήμερα έδειξε ότι μπορεί να τρέξει και στο δεύτερο ημίχρονο και να κάνει μια εμφάνιση σαν τη σημερινή.
Ήταν κάτι της στιγμής η συνεργασία με τον Λιβάγια. Γενικά έχουμε καλή συνεργασία με τον Μάρκο».
- Συναγερμός στη Μεσσηνία – Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε στάβλο
- Η Lady Gaga και η Doechii φέρνουν νότες και στυλ «στην πασαρέλα»
- Η Ελλάδα στο σταυροδρόμι των επενδύσεων
- Τραγωδία στον Κολωνό: Διευθύντρια σχολείου έπεσε στο κενό από ταράτσα πολυκατοικίας
- Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ: Σταθερή παρουσία στο No Finish Line Athens και ανανέωση συνεργασίας με τον Μίλτο Τεντόγλου
- Η επιστολή του 89χρονου: «Οι υπηρεσίες μου φέρθηκαν σαν αδέσποτο σκυλί – Και εγώ, το σκυλί, τώρα λύσσαξα»






