«Βόμβα» του ΕΣΡ: Ρίχνει «μαύρο» στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
Την επιβολή προστίμου 100.000 ευρω, καθώς και διακοπή προβολής της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τρεις ημέρες αποφάσισε το ΔΣ του Εθνικού Συμβουλίδου Ραδιοτηλεόρασης
Την επιβολή προστίμου 100.000 ευρω, καθώς και διακοπή προβολής της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τρεις ημέρες αποφάσισε το ΔΣ του Εθνικού Συμβουλίδου Ραδιοτηλεόρασης.
Η εκπομπή θα σταματήσει να προβάλλεται το τριήμερο 19-21 Μαρτίου εξαιτίας του τρόπου παρουσίασης της υπόθεσης της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.
Επίσης, επιβλήθηκε πρόστιμο 120.000 ευρω στην εκπομπή Αποκαλυπτικά για σειρά παραβάσεων που συνέβησαν το 2016. Βάση συμφωνίας το πρόστιμο καλείται να πληρώσει ο Φίλιππος Βρυώνης.
Πρόστιμο 15.000 ευρώ επιβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ για τον τρόπο παρουσίασης της σύλληψης του Ανδρέα Μαρτίνη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2002 εχουν υποβληθεί πρόστιμα 52 εκατομμυρίων ευρώ εκ των οποίων – σύμφωνα με στοιχείου του Υπουργείου Οικονομικών- έχουν εισπραχθεί περίπου τα 42.
Η αποπληρωμή των υπόλοιπων προστίμων είτε εκκρεμούν, είτε εχουν αρθεί κατόπιν προσφυγής των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών στο Συμβούλιο της Επικρστείας.
- Μπλοκάκια: Πώς θα φορολογηθούν φέτος οι ελεύθεροι επαγγελματίες
- Έρικ Λάμπρεχτς: Ο ελίτ διαιτητής του ντέρμπι στο Βέλγιο έχει λιγότερα ματς από τον VAR και τον AVAR!
- Καρδιοχειρούργος στο «Ιπποκράτειο» ζητούσε «φακελάκια» έως και 5.000 ευρώ
- ΣΥΡΙΖΑ: Επιβεβλημένη η παραίτηση Παναγόπουλου μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση
- Ο Ίαν ΜακΚέλεν καταγγέλλει τον ρατσισμό με έναν συγκλονιστικό μονόλογο Σαίξπηρ
- ΠΑΣΟΚ: Δικαίωση για τον Ανδρουλάκη η εισαγγελική πρόταση για τις υποκλοπές