Ελληνίδα η αρθρογράφος του επίμαχου άρθρου στο BBC – Δίνει εξηγήσεις
Για τον θόρυβο που προκάλεσε με το επίμαχο άρθρο της μίλησε η συντάκτρια του BBC Μαρία Μαργαρώνη
Για τον θόρυβο που προκάλεσε με το επίμαχο άρθρο της μίλησε η συντάκτρια του BBC Μαρία Μαργαρώνη.
«Ποτέ στην καριέρα μου δεν έχω δεχθεί τόσα πολλά μηνύματα», είπε χαρακτηριστικά η ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφος που έχει γεννηθεί στο Λονδίνο. «Δεν περίμενα τέτοιες αντιδράσεις» ανέφερε η αρθρογράφος.
«Η συγκεκριμένη άποψη έχει δημοσιοποιηθεί στο παρελθόν όχι μόνο σε βρετανικά, αλλά και σε άλλα ΜΜΕ» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Σύμφωνα πάντως με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 η συνέντευξη στο άρθρο είχε ληφθεί από το περασμένο καλοκαίρι και προκύπτει το ερώτημα γιατί δημοσιοποιήθηκε μετά τη ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Η αρθρογράφος, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1, αφού πρώτα συμβουλευτεί τους αρχισυντάκτες της, ίσως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα απαντήσει στα πολλά ερωτήματα που έχουν προκύψει.
- Με φωτοβολταϊκά και αντλίες θερμότητας απαντά η Βρετανία στην ενεργειακή κρίση
- Κολάν με γούνες ερμίνα και τακούνια 20 εκατοστών – Η Vivienne Westwood χλεύασε την ανώτερη τάξη
- Vita: Το νέο τεύχος έρχεται την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Γιατί έμεινε ο Μίλτος Τεντόγλου εκτός μεταλλίων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα
- Ο Τραμπ έδειξε τον Χέγκσεθ για την επίθεση στο Ιράν – To αμήχανο χαμόγελο του υπουργού Πολέμου
- Ελευσίνα: Γιόρτασαν την επέτειο της 25ης Μαρτίου με χουντικό ύμνο – «Απαράδεκτο γεγονός» και «αποτροπιασμός»


