Στόλτενμπεργκ: Δεν υπήρξε προσέγγιση ΝΑΤΟ – Ρωσίας για την Συνθήκη INF
«Από ρωσικής πλευράς δεν υπήρξαν νέα σημάδια» τόνισε ο γγ του ΝΑΤΟ, Γιενς Στόλτενμπεργκ
Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γιένς Στόλτενμπεργκ, δήλωσε μετά το πέρας των συνομιλιών που είχε με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, στο περιθώριο της Διάσκεψης για την ασφάλεια που πραγματοποιείται στο Μόναχο, ότι δεν υπήρξε προσέγγιση των μερών στο θέμα της Συνθήκης για την Κατάργηση των Πυρηνικών Όπλων Μικρού και Μεσαίου Βεληνεκούς (INF)
O Γιενς Στόλτενμπεργκ δήλωσε επίσης ότι «από ρωσικής πλευράς δεν υπήρξαν νέα σημάδια».
Στην συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς την παρουσία μέσων ενημέρωσης, συμμετείχαν οι Ρώσοι υφυπουργοί Εξωτερικών Αλεξάντρ Γκρουσκό και Σεργκέι Ριαμπκόφ.
Πριν την έναρξη της συνάντησης ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ είχε δηλώσει ότι προτίθεται να συζητήσει με τον Λαβρόφ στο Μόναχο το ενδεχόμενο να συνεχισθεί η ισχύς της Συμφωνίας για την Κατάργηση των πυρηνικών όπλων Μεσαίου και Μικρού Βεληνεκούς (INF).
- Πόσο χρυσό κατέχουν οι δέκα χώρες με το μεγαλύτερο απόθεμα – Η θέση της Ελλάδας
- Ίντερ – Κόμο 4-0: «Τεσσάρα» και κορυφή για τους «νερατζούρι»
- Μπέτις – Μπαρτσελόνα 3-5: Πεντάρα με σούπερ Φεράν και +4!
- «Ο πατέρας ήταν γεμάτος αίματα» – Τι λέει μάρτυρας της τραγωδίας με το 2χρονο και το πίτμπουλ
- Κίνα: Ο «αναπνευστήρας» της Ρωσίας στον πόλεμο κυρώσεων
- Πυρκαγιά στο Χονγκ Κονγκ: Σκάνδαλο στις παραβάσεις των κανόνων ασφαλείας – Αγνοήθηκαν οι ανησυχίες των ενοίκων




