Αμφίβολος ο Ντιγκινί για το Άρης – Πανιώνιος
Ο Γάλλος επιθετικός εγκατέλειψε τη προπόνηση και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Πανιώνιο θα ξεκαθαρίσει αύριο
Ο Νικολά Ντιγκινί δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα εκγύμνασης, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο. Η συμμετοχή του Γάλλου επιθετικού στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο θα ξεκαθαρίσει στην αυριανή προπόνηση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:
«Με την προπόνηση που θα γίνει αύριο στο Κλεάνθης Βικελίδης ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στο Κλεάνθης Βικελίδης (17/02, 18:00), στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα με την ομάδα της Ν. Σμύρνης.
Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.
Ο Νικολά Ντιγκινί, στη διάρκεια της προπόνησης, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο και αποχώρησε. Αύριο θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του».
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ποιοι κινδυνεύουν από τη σούπερ γρίπη
- Γάζα: Ποιοι προσπαθούν να πλουτίσουν από την ανοικοδόμηση – Τα σχέδια Τραμπ και Κούσνερ
- Το φαινόμενο του «shrinkflation» και η ταχύτατη άνοδος των ιδιωτικής ετικέτας προϊόντων στα σούπερ μάρκετ
- Οι ενεργειακές προκλήσεις της ραγδαίας ανάπτυξης των data centers
- Αλαβές – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Τα… χρειάστηκε αλλά έκανε το «διπλό» η «Βασίλισσα»
- Οι ελίτ αδικίες των Γερμανών ρέφερι κατά του Ολυμπιακού
