Μανόλο Χιμένεθ: «Η ΑΕΚ με χρειάζεται και είμαι εδώ»
Σε δήλωση που ισοδυναμεί με προαναγγελία επιστροφής του στην ΑΕΚ προέβη ο Μανόλο Χιμένεθ - Τι μεταδίδουν οι Ισπανοί
Έτοιμος για την τρίτη θητεία του στην ΑΕΚ (στην πρώτη κατέκτησε το Κύπελλο και στη δεύτερη το πρωτάθλημα) είναι ο Μανόλο Χιμένεθ, όπως αναφέρουν και τα ισπανικά ΜΜΕ.
Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Λίτο Χιμένεθ, που παρακολουθεί από κοντά το ρεπορτάζ της Λας Πάλμας (της πρώην ομάδας του Μανόλο), σημείωσε πως «μία ανάσα από το να επιστρέψει στην ΑΕΚ είναι ο Μανόλο Χιμένεθ, απομένουν μόνο λεπτομέρειες. Θα ταξιδέψει για Ελλάδα και θα συμφωνήσει να αναλάβει για τρίτη φορά την ΑΕΚ».
Παράλληλα, ο Μανόλο Χιμένεθ προέβη και σε μία δήλωση σε ραδιόφωνο της Ισπανίας, που επικοινώνησε μαζί του για τις τελευταίες εξελίξεις, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η ΑΕΚ με χρειάζεται και είμαι εδώ».
Δήλωση δηλαδή που αποτελεί προαναγγελία επιστροφής του στην Ένωση. Είναι σαφές πως οι εξελίξεις έχουν δρομολογηθεί και κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ισπανός κόουτς θα βρίσκεται στην Αθήνα μέχρι το βράδυ.
- Η Έλενα Χριστοπούλου δηλώνει αποφασισμένη: «Πλέον δε θέλω να μπλέκω τη φιλία με τη δουλειά»
- Βιλντόζα, Μπράουν και Σορτς: Τι γίνεται στον Παναθηναϊκό με τον «τέταρτο γκαρντ» (vids)
- Θεοδωρικάκος για τα 30 χρόνια από τα Ίμια: Αθάνατοι ήρωες, δεν τους ξεχνάμε ποτέ
- Σε μια Θεσσαλονίκη ντυμένη στα μαύρα, κάποιες πληγές παραμένουν ανοιχτές
- Ίμια: Συμπεράσματα και διαπιστώσεις
- Ο Αντετοκούνμπο… τρόλαρε εταιρεία προφυλακτικών στα social media: «Δουλεύει το προϊόν σας;» (pics)



