Σέρρες: Μπλόκο της αστυνομίας στους αγρότες για μην πλησιάσουν τον Παπαδημούλη
Οι αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν μάλιστα και ένα αστικό λεωφορείο για να τους κόψουν τον δρόμο
Εκτεταμένη η κατάσταση στις Σέρρες, με τους αγρότες να παίρνουν τα τρακτέρ τους ώστε να πλησιάσουν στο ξενοδοχείο «ΕΛΠΙΔΑ» όπου πραγματοποιεί αυτή την ώρα την κεντρική του ομιλία ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.
Οι αγρότες δεν μπόρεσαν όμως να πλησιάσουν το ξενοδοχείο καθώς βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον αστυνομικό κλοιό στην οδό Βενιζέλου, που τους εμπόδιζε να συνεχίσουν την πορεία τους προς την πλατεία των Σερρών.
Οι αστυνομικές δυνάμεις, όπως μεταδίδει το epiloges.tv, χρησιμοποίησαν μάλιστα και ένα αστικό λεωφορείο για να τους κόψουν τον δρόμο.
Η ένταση για την επίσκεψη του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε νωρίς το πρωί όταν ομάδα αγροτών συναντήθηκε με τον κ. Παπαδημούλη για να τον ενημερώσουν για τα προβλήματα τους. Η συνάντηση ωστόσο αποδείχθηκε άκαρπη.
Σε ένδειξη διαμαρτυρίας οι αγρότες έκλεισαν την Εθνική Οδό Σερρών-Θεσσαλονίκης και αποφάσισαν να μεταβούν σήμερα το βράδυ στον χώρο της εκδήλωσης για να διαμαρτυρηθούν εκ νέου.
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος ΙΒ’)
- Έγκλημα για ερωτική αντιζηλία στο Ηράκλειο: Απολογείται ο 37χρονος για τη δολοφονία του 40χρονου
- Στη Γενεύη ο ΥΠΕΞ του Ιράν – Νέες διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ για το πυρηνικό πρόγραμμα
- Κίνηση στους δρόμους: «Έμφραγμα» στον Κηφισό – Στο «κόκκινο» οι δρόμοι στo κέντρο της Αθήνας
- Το πρόγραμμα του Πανιωνίου και της Καλαμάτας μέχρι το φινάλε των play offs της Super League 2
- Σε ποια χώρα του κόσμου κάνουν το περισσότερο σεξ;



