Ρώτησε για τον Λούκμαν η Μίλαν, αλλά… έφαγε πόρτα
Η Μίλαν φαίνεται πως ρώτησε για τον μεσοεπιθετικό της Έβερτον, Αντέμολα Λούκμαν, με τα «Ζαχαρωτά» να απαντούν πως δεν είναι προς πώληση
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, η Μίλαν κινήθηκε για την απόκτηση του 21χρονου, Αντέμολα Λούκμαν. Η απάντηση που έλαβε από την Έβερτον ήταν αρνητική, με τα «Ζαχαρωτά» να τονίζουν μάλιστα πως ο Άγγλος δεν πωλείται σε καμία περίσταση.
Στο Μιλάνο πάντως δεν δείχνουν να αποθαρρύνονται και όπως αναφέρουν τα αγγλικά μέσα, οι «Ροσοσνέρι» πρόκειται να επανέλθουν με επίσημη πρόταση μέσα στις επόμενες ημέρες.
Ο Λούκμαν αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αγγλικού ποδοσφαίρου και στο Λίβερπουλ ευελπιστούν πως στο μέλλον, ο 21χρονος θα αποφέρει πολύ μεγλύτερα έσοδα στα ταμεία του συλλόγου.
Τη φετινή σεζόν, ο 21χρονος απαριθμεί 15 συμμετοχές με τη φανέλα της Έβερτον, έχοντας βρει δίχτυα μια φορά κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.
- Βίντεο ντοκουμέντα από την σπείρα που «άνοιγε» σπίτια και οχήματα και έκλεβε με την μέθοδο της απασχόλησης
- Χρήστος Δάντης: Σοβαρό ατύχημα για τον τραγουδιστή που τον οδηγεί εσπεσμένα στο νοσοκομείο
- Σκληρή απάντηση Τσίπρα στον Γιάννη Στουρνάρα – «Μια τρίτη θητεία αξίζει κάθε κόπο…»
- Άσπας: «Δύσκολα τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ»
- Σε εξέλιξη έργα διευθέτησης του ρέματος Πικροδάφνης
- Βόλος: Την Τρίτη στον ανακριτή οι 15 συλληφθέντες που κατηγορούνται ότι διακινούσαν ναρκωτικά

