Ολυμπιακός : Τρέχει για Τρίπολη και… βλέπουμε ο Καμαρά
Συνεχίζει να βρίσκεται στα πιτς ο Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την εκτός έδρας αναμέτρηση των Ερυθρόλευκων με τον Αστέρα Τρίπολης
Πονοκέφαλος για τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός βλέπει ένα από τα βασικά στελέχη του να παραμένει εκτός δράσης λόγω τραυματισμού και να χάνει μια σειρά παιχνιδιών. Ο λόγος για τον Μαντί Καμαρά ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο που αποκόμισε από το ματς Κυπέλλου των ερυθρόλευκων κόντρα στην Ξάνθη, στα Πηγάδια.
Ο τραυματισμός αυτός τον άφησε εκτός αποστολής κόντρα στον Λεβαδειακό και όπως όλα δείχνουν αναμένεται να χάσει και τα επόμενα δύο παιχνίδια των Πειραιωτών κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα (Superleague) και Ξάνθη (Κύπελλο), με τον νεαρό αμυντικό χαφ να κάνει αγώνα δρόμου για να καταφέρει να ενισχύσει τον Ολυμπιακό στο δύσκολο εκτός έδρας ματς κόντρα στον πάντα επικίνδυνο Αστέρα Τρίπολης.
- LIVE: ΟΦΗ – Πανσερραϊκός
- Καρφιά Μαρινάκη στους αγρότες: «Μάλλον ο διάλογος είναι προσχηματικός» – Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση
- Συνεχίζει ακάθεκτη η Καλαμάτα (2-0), νίκες για Μαρκό (2-0) και Καβάλα (2-0)
- Νάξος: Δύο εργάτες έπεσαν σε τάφρο όταν κατέρρευσε τοιχείο – Μεγάλη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό τους
- Ολυμπιακός: Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (pic)
- Γάζα: Νεκρός ανώτατος διοικητής της Χαμάς σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή
