Το πόσο σκληρός είναι το γνωρίζουμε όλοι. Ο Βασίλης Σπανούλης κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Ρεάλ και στην προσπάθειά του να ανακόψει έναν αιφνιδιασμό που έτρεξε ο Ράντολφ, χτύπησε το μικρό δάχτυλο του δεξιού του χεριού. Πήγε στον πάγκο όπου του έγινε και ανάταξη ενώ του τοποθετήθηκε και νάρθηκας.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο μάνατζερ του διεθνούς άσου της Ατλέτικο πήγε στην αγγλική πρωτεύουσα και είχε επαφές με «κανονιέρηδες» αλλά και «μπλε», καθώς η Τσέλσι θέλει να κάνει το μεγάλο «κόλπο»