
Σαλβίνι: Αηδιαστικό να κάνουμε το Σούπερ Καπ Ιταλίας στη Σαουδική Αραβία
«Το γεγονός ότι το Σούπερ Καπ παίζεται σε μια ισλαμική χώρα όπου οι γυναίκες δεν μπορούν να πάνε στο γήπεδο εκτός αν συνοδεύονται από άνδρες είναι λυπηρό, είναι αηδιαστικό» είπε ο ιταλός υπουργός
«Αηδιαστικό» χαρακτήρισε ο ιταλός υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι το γεγονός ότι το Σούπερ Καπ Ιταλίας μεταξύ Γιουβέντους και Μίλαν θα διεξαχθεί στη Σαουδική Αραβία στις 16 Ιανουαρίου.
«Το γεγονός ότι το Σούπερ Καπ παίζεται σε μια ισλαμική χώρα όπου οι γυναίκες δεν μπορούν να πάνε στο γήπεδο εκτός αν συνοδεύονται από άνδρες είναι λυπηρό, είναι αηδιαστικό» ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Δεν θα παρακολουθήσω αυτόν τον αγώνα», διεμήνυσε ο επικεφαλής της Λέγκα, φανατικός οπαδός της Μίλαν.
«Πού είναι οι ιταλίδες φεμινίστριες, πού αυτές οι Μπολτρίνι;» αναρωτήθηκε σκωπτικά, αναφερόμενος στην πρόεδρο της ιταλικής Βουλής Λάουρα Μπολτρίνι.
Σημειώνεται ότι στο Σούπερ Καπ αποφασίστηκε να δοθούν εισιτήρια μόνο σε άντρες οπαδούς για τις θέσεις VIP του γηπέδου. Το ντέρμπι διεξάγεται στην πόλη της Τζέντας στο γήπεδο «Κing Abdullah Sports City».
- Τα ξένα ΜΜΕ αποθεώνουν τον Ολυμπιακό για την πρόκρισή του στον τελικό της Euroleague
- Μπαρτζώκας: «Ήμασταν επιβλητικοί και συμπαγείς, μανατζάραμε καλά το μυαλό μας»
- ΗΠΑ: Παραιτήθηκε η διευθύντρια της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της κυβέρνησης Τραμπ – Οι λόγοι της παραίτησης
- LIVE: Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης
- Πώς σχετίζονται τα δωρεάν σχολικά γεύματα με τη συμπεριφορά των παιδιών – Ποιες ευρωπαϊκές χώρες τα παρέχουν
- Πίτερς: «Ξεχωριστές στιγμές – Ήμασταν συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί»