Επιστολή Πούτιν σε Τράμπ: Είμαι έτοιμος για διάλογο
Ο Ρώσος πρόεδρος σε πρωτοχρονιάτικη επιστολή του προς τον Αμερικανό ομόλογό του αναφέρει πως η Μόσχα είναι έτοιμη για διάλογο πάνω σ' ένα «ευρύ φάσμα θεμάτων»
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, σε πρωτοχρονιάτικη επιστολή του προς τον Αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ, αναφέρει σήμερα πως η Μόσχα είναι έτοιμη για διάλογο πάνω σ’ ένα «ευρύ φάσμα θεμάτων», ανακοινώθηκε από το Κρεμλίνο.
Σε χωριστή επιστολή του προς τον σύρο πρόεδρο Μπασάρ αλ-Άσαντ, ο Πούτιν υπόσχεται εξάλλου να συνεχίσει την αρωγή προς τη συριακή κυβέρνηση και τον συριακό λαό στη «μάχη εναντίον της τρομοκρατίας».
Ο Πούτιν έστειλε επίσης επιστολές με ευχές για το Νέο Έτος σε παγκόσμιους ηγέτες, μεταξύ των οποίων οι πρωθυπουργοί της Βρετανίας Τερέζα Μέι και της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε, καθώς και ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ.
- Σομαλιλάνδη: Το Ισραήλ υπερασπίζεται στο ΣΑ του ΟΗΕ την απόφασή του να την αναγνωρίσει
- Ουκρανία: Τη συνέχιση παροχής στρατιωτικής στήριξης ενέκρινε η ιταλική κυβέρνηση
- Ουκρανία: Η Δύση πρέπει να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα επί του πεδίου, τονίζει ο Λαβρόφ,
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Μύθοι και αλήθειες για τους «αιώνιους»
- Ο Τραμπ παρέχει πλήρη στήριξη στον Νετανιάχου – Aπειλεί Ιράν, Χαμάς και Χεζμπολάχ «αν συμπεριφέρονται άσχημα»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]


