Σκωπτική απάντηση Βαρθολομαίου στον Πούτιν
«Χρηματίστηκα με καραμέλες και σοκολάτες» ήταν η απάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος τον είχε κατηγορήσει ότι παραχώρησε την αυτοκεφαλία στην ουκρανική Εκκλησία για χρηματικό όφελος.
«Αν και η ρωσική Εκκλησία με κατηγορεί ότι πήρα χρήματα για να κάνω αυτή την αυτοκεφαλία, στην πραγματικότητα δεν πήρα χρήματα αλλά πολλές καραμέλες και σοκολάτες από το εργοστάσιο του Ποροσένκο» είπε ο Πατριάρχης στα παιδιά που πήγαν να του ψάλουν τα κάλαντα το μεσημέρι της Δευτέρας.
Οπως είπε ο Πατριάρχης στα παιδιά, «ο πρόεδρος της Ουκρανίας από τη μεγάλη χαρά του που πήρε η χώρα του το Αυτοκέφαλο πήγε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο σακούλες με σοκολάτες και καραμέλες από το εργοστάσιό του».
Ακολουθεί το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Οικουμενικό Πατριαρχείο:
- Ιράν: Ανησυχεί για την επόμενη μέρα ο Μερτς – Δεν υπάρχει διατυπωμένη στρατηγική
- Μέση Ανατολή: «Οι άμαχοι πληρώνουν το τίμημα σε ολόκληρη την περιοχή», επισημαίνει ο ΟΗΕ
- Τουρκία: Κριτική στο Ιράν ασκεί ο Φιντάν για τα πλήγματα σε ενεργειακές υποδομές άλλων χωρών
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Μια ετικέτα «σωσίβιο»
- Ζάκερμπεργκ: Η αγορά αρχοντικού ύψους 170 εκ. δολ. σπάει τα ρεκόρ τιμών στο Μαϊάμι
- ΣΕΠΕΕ: Στάσιμες οι πωλήσεις ενδυμάτων το 2025



