Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Λάρισα ο Θανάσης Τζήλος, με τον διεθνή ρέφερι να έχει υποστεί σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο γόνατο.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο δικηγόρος του Θεσσαλού, Αλέξης Κούγιας, τα χτυπήματα που δέχθηκε στο πόδι ο 34χρονος ρέφερι μπορούν να τον αφήσουν ακόμα και παράλυτο!

Ο Τζήλος στην κατάθεσή του στην αστυνομία ανέφερε ότι οι δράστες της επίθεσης ήταν τρεις θηριώδεις άνδρες, εκ των οποίων ο ένας τον κράταγε και οι άλλοι δύο τον χτυπούσαν με μανία. «Ένας με κρατούσε, δύο με χτυπούσαν», ανέφερε χαρακτηριστικά στους άνδρες της Αστυνομίας, περιγράφοντας τη σκηνή του ξυλοδαρμού του.

Η κατάθεση του διεθνούς διαιτητή σοκάρει, όπως επίσης και οι δηλώσεις που έκανε ο Κούγιας σε ραδιοφωνικό σταθμό για τον ξυλοδαρμό του πελάτη του. «Είναι πολύ χτυπημένος στο κεφάλι, αλλά η μεγάλη ζημιά είναι στο γόνατο. Οι γιατροί λένε πως υπάρχει περίπτωση να μείνει και μόνιμα παράλυτος. Ηταν μέσα στο αυτοκίνητο, με μία βαριοπούλα έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου» ανέφερε χαρακτηριστικά.