Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης προκρίθηκε πρώτη από τον 8ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ με έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια απέναντι στις Λάτσιο, Απόλλων Λεμεσού και Μαρσέιγ. Την ίδια στιγμή στη Μπουντεσλίγκα οι «αετοί» βρίσκονται στην πέμπτη θέση συνδυάζοντας το όμορφο ποδόσφαιρο με τα νικηφόρα αποτελέσματα. Ως εκ τούτου οι οπαδοί της ομάδας πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ιδιαίτερα μετά και από την εκτός έδρας νίκη επί της Λάτσιο με 2-1 στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Μάλιστα h προσμονή των φίλων της Άιντραχτ για τη νοκ-άουτ φάση ήταν τέτοια που οδήγησε στην εξάντληση των εισιτηρίων για όλους τους πιθανούς εντός έδρας αγώνες μέχρι και τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η διοίκηση της Γερμανικής ομάδας ανακοίνωσε σήμερα ότι τα εισιτήρια για όλα τα παιχνίδια στην Φρανκφούρτη έχουν εξαντληθεί. Το «Commerzbank Arena» που αγωνίζεται η κυπελλούχος Γερμανίας είναι χωρητικότητας 51.500 θέσεων και είναι σχεδόν πάντα γεμάτο με τους οπαδούς της ομάδας να το μετατρέπουν σε μία πολύ δύσκολη έδρα.

Eintracht Frankfurt

@Eintracht

Ohne dass Gegner oder die genaue Anstoßzeit in der @EuropaLeague feststehen, sind schon alle Tickets für die Heimspiele der K.o.-Runden (bis inkl. eines möglichen Halbfinales!) vergeben! https://www.eintracht.de/tickets/ticket-news/artikel/uefa-europa-league-alle-blind-date-paesse-vergriffen-69355/ …

UEFA Europa League: Alle Blind Date Pässe vergriffen

Ohne dass Gegner oder die genaue Anstoßzeit in der UEFA Europa League feststehen, sind schon alle Tickets für die Heimspiele der K.o.-Runde vergeben!

eintracht.de

17 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό