Περίπατος του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ

Περίπατος του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ

Μόνο στα χαρτιά ήταν ντέρμπι το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, με τους Ερυθρόλευκους να κυριαρχούν απόλυτα στο Μελίνα Μερκούρη και να παίρνουν τη νίκη με 21-16.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός το υποτιθέμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, για την 9η αγωνιστική της Handball Premier. Οι Ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν απόλυτα στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» και χωρίς να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα επικράτησαν με 21-16.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας με τη βοήθεια των οπαδών τους επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους, παρέμειναν αήττητοι και πέτυχαν την 8η νίκη τους στη φετινή σεζόν. Το μοναδικό παιχνίδι που δεν κέρδισε η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα ήταν αυτό με την ΑΕΚ, στο οποίο η Ενωση ισοφάρισε σε νεκρό χρόνο σε 23-23 με αμφισβητούμενο πέναλτι.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού είδε τον Κώστα Τσιλιμπάρη να πραγματοποιεί μια ακόμα φανταστική εμφάνιση, ενώ εξαιρετικοί ήταν και οι Λέμος, Κρητικός και Ρέινα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο σημερινό παιχνίδι δεν αγωνίστηκε ο Σανίκης, ο οποίος ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος. Η απουσία του, πάντως, δεν κόστισε στους Πειραιώτες, οι οποίοι πανηγύρισαν μια πολύ σπουδαία νίκη και στρογγυλοκάθισαν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Εδειξε από την αρχή ποιος είναι το αφεντικό

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έδειξε από την αρχή τις… άγριες διαθέσεις του. Οι Ερυθρόλευκοι με τα τέρματα των Κρητικού, Τζηρά και Τσίλη προηγήθηκαν με 3-0, με τον ΠΑΟΚ να μειώνει σε 3-1 με τον Παλάσκα. Οι γηπεδούχοι με δεύτερο 3-0 σερί έκαναν το 6-1, ενώ λίγο αργότερα προηγήθηκαν με 9-4. Στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου ο Δικέφαλος προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε να ψαλιδίσει τη διαφορά στους 4 (10-6). Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα και στο δεύτερο μέρος, με τους Πειραιώτες να μετατρέπουν το 10-6 του ημιχρόνου σε 16-9. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ήλεγξαν τον ρυθμό του αγώνα, έκαναν συντήρηση δυνάμεων και έφτασαν στο τελικό 21-16.

Τα πεντάλεπτα: 3-0, 6-1, 6-2, 8-2, 9-5, 10-6 (ημ.), 11-7, 15-9, 16-10, 17-11, 19-12, 21-16

Ολυμπιακός (Γιώργος Ζαραβίνας): Μάνθος, Κρητικός 3, Τζηράς 2, Καραμπουρνιώτης 2, Λέμος 6, Ρέινα 1. Ασβεστάς, Κανδύλας 1, Σανίκης, Μπούμπαλο 1, Κόντης, Τσιλιμπάρης, Άρσιτς, Αραπακόπουλος, Δεληχρήστος, Τσίλης 5

ΠΑΟΚ: Κοτανίδης, Αραμπατζής, Παλάσκας 2, Ντζόνο 3, Τσεσμετζίδης, Κοκώνης 1, Τάσκοβιτς 1, Αποστόλου, Πετρίδης 1, Νικολαϊδης, Κωστακίδης 5, Λοϊζος, Μαστορογιάννης 1, Κυπραίος 1, Δελιάς, Γιοσμού 1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

Από τις Σταυροφορίες στους Ναΐτες Ιππότες: Η συναρπαστική ιστορία του Κάστρου Μποφόρ στον νότιο Λίβανο

Η κατάληψη του Κάστρου Μποφόρ από το Ισραήλ στρέφει το ενδιαφέρον σε ένα οχυρό-σύμβολο των Σταυροφοριών, του Σαλαντίν και των Ναϊτών

Ευγενία Κοτρώτσιου
Ευγενία Κοτρώτσιου

Δικαστική νίκη για τη Meta στην Ευρώπη!

Το Γενικό Δικαστήριο της ΕΕ έκρινε ότι το Facebook Marketplace δεν έπρεπε να χαρακτηριστεί «πολύ μεγάλη πλατφόρμα», αλλά διατήρησε τον χαρακτηρισμό για το Messenger

Γιώργος Μαζιάς
Γιώργος Μαζιάς

ΠΟΥ: Πάνω από 860 εκατομμύρια άνθρωποι αρρωσταίνουν κάθε χρόνο από μολυσμένα τρόφιμα

Νέα παγκόσμια έκθεση αποκαλύπτει ότι η μη ασφαλής τροφή προκαλεί 1,5 εκατομμύριο θανάτους ετησίως και κοστίζει στην παγκόσμια οικονομία εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια

Γιώργος Μαζιάς
Γιώργος Μαζιάς

Ελληνοτουρκικός «πόλεμος» δημοσιευμάτων για το ν/σ της «Γαλάζιας Πατρίδας» – Ουδέν σχόλιο προς το παρόν από το ΥΠΕΞ

Το Υπουργείο Εξωτερικών τηρεί στάση αναμονής για το ν/σ της «Γαλάζιας Πατρίδας» και περιμένει το τελικό κείμενο, ενώ τα τουρκικά ΜΜΕ βλέπουν αύξηση της έντασης από την πλευρά της Ελλάδας.

Αλεξάνδρα Φωτάκη
Αλεξάνδρα Φωτάκη

Γαλλίδα αστροναύτης βλέπει από το Διάστημα «την ξηρασία να εγκαθίσταται» στη Γη

«Βλέπουμε κυρίως τα δάση που μεταμορφώνονται, βλέπουμε τις καλλιέργειες και βλέπουμε επίσης την ξηρασία που εγκαθίσταται», περιγράφει γαλλίδα αστροναύτης από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Σύνταξη

Ευρωπαίοι σύμμαχοι της Ουκρανίας «συζητούν» το ενδεχόμενο συνομιλιών με τη Ρωσία

Υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Βρετανίας, συζητούν την πιθανότητα διεξαγωγής συνομιλιών με τη Ρωσία για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία, μεταδίδει το Bloomberg.

Σύνταξη
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Exit mobile version