
Σε κλίμα συγκίνησης το μνημόσυνο Κατσίφα
Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στις Βουλιαράτες, το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα
Κρατώντας ελληνικές σημαίες συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στις Βουλιαράτες για το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα.
Από χθες το πρωί τα μέτρα ασφαλείας της αλβανικής αστυνομίας ήταν δρακόντεια, είχαν στηθεί μπλόκα στους δρόμους τα οποία διενεργούσαν ελέγχους, ενώ στο συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς γίνονταν εξονυχιστικοί έλεγχοι σε όσους ήθελαν να φτάσουν στις Βουλιαράτες, μπλοκάροντας έτσι την είσοδο σε δεκάδες οχήματα.
Ακολούθως, οι πολίτες που επέβαιναν σε αυτά προχώρησαν σε διαμαρτυρία, κατά τουριστικών λεωφορείων προερχόμενων από την Αλβανία που ήθελαν να περάσουν σε ελληνικό έδαφος. Για να ηρεμήσουν τα πνεύματα χρειάστηκε η παρέμβαση της ελληνικής αστυνομίας.
Παρόντες στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα μεταξύ άλλων ήταν ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Γόγιακας, ο βουλευτής της “Ενωσης Κεντρώων Γιάννης Σαρίδης, ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ο ευρωβουλευτής της ΧΑ Γιώργος Επιτήδειος και ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ (Κόμμα “Ενωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων) Βαγγέλης Ντούλες.
- Άρης Betsson: Η συνάντηση με τον Τσους Μπουένο και η προοπτική της συμμετοχής στην Ευρωλίγκα
- Κρήτη: «Ζούσαμε με τον φόβο» λένε οι συγγενείς του 20χρονου – Οι απειλές και οι απόπειρες κατά του Νικήτα
- ΠΑΣΟΚ: Διεθνές ρεζίλι στο ποδαρικό της τουριστικής σεζόν – Κατέρρευσε σκάλα επιβίβασης στο αεροδρόμιο του Αράξου
- UFO στην Ελλάδα: Η κυβέρνηση Τραμπ δημοσίευσε βίντεο – Στο φως αρχεία του Πενταγώνου
- Εξακόσια άτομα αφέθηκαν στην ηδονή ενός δημόσιου φιλιού – «Μετά την πανδημία έμοιαζε απαγορευμένο»
- Νεκρός άνδρας που έπεσε από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου στου Ζωγράφου



