Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Μλάντοστ

Οι Ερυθρόλευκοι νίκησαν την κροατική ομάδα με 13-8 και πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους στο φετινό Len Champions League.

Με τον αέρα του πρωταθλητή Ευρώπης ο Ολυμπιακός επικράτησε εντός έδρας της Μλάντοστ με 13-8, για την 4η αγωνιστική του Len Champions League και πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στη φετινή διοργάνωση. Ο κόσμος που βρέθηκε στο Παπαστράτειο έδωσε ώθηση στους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου και τους βοήθησε να πάρουν την πολυπόθητη νίκη, με την οποία έφτασαν τους 7 βαθμούς και έπιασαν στην 3η θέση του ομίλου την κροατική ομάδα.

Οι Ερυθρόλευκοι με όπλο τους την πολύ καλή τους άμυνα πέτυχαν τη δεύτερη σερί νίκη τους στη διοργάνωση και έκαναν ένα ακόμα βήμα για την πρόκρισή τους στο Final 8, το οποίο φέτος θα διεξαχθεί στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Αννόβερο. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έπεσαν στην πισίνα αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη και έδειξαν από την αρχή ποιος είναι το αφεντικό.

Στο πρώτο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός ήταν σαρωτικός και πέτυχε 3 γκολ, με τους Κροάτες να μην μπορούν να διασπάσουν την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των Ερυθρόλευκων. Στη δεύτερη περίοδο οι φιλοξενούμενοι σκόραραν τέσσερα γκολ έναντι τριών των Πειραιωτών και μείωσαν σε 6-4. Το τέλος του τρίτου οκταλέπτου βρήκε την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου στο +3 (10-7), με την κόρνα της λήξης να βρίσκει νικητές τους πρωταθλητές Ευρώπης με 13-8.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 3-4, 4-3, 3-1.

Η διακύμανση

1ο οκτάλεπτο: 1-0 Σκουμπάκης (π/π, 6:44), 2-0 Δερβίσης (π/π, 3:02), 3-0 Φουντούλης (π/π, 0:18)

2ο οκτάλεπτο: 3-1 Μπιλιάκα (π/π, 7:29), 3-2 Μίλος (π/π, 6:47), 4-2 Γενηδουνιάς (πέναλτι, 5:54), 4-3 Ράντου (π/π, 5:08), 5-3 Δερβίσης (περιφέρεια, 3:44), 5-4 Τσάγκαλι (περιφέρεια, 1:35), 6-4 Φουντούλης (π/π, 1:05)

3ο οκτάλεπτο: 7-4 Φουντούλης (π/π, 5:57), 8-4 Δερβίσης (π/π, 4:26), 8-5 Λάζιτς (π/π, 3:53), 9-5 Όμπραντοβιτς (περιφέρεια, 3:23), 9-6 Μπουλιούμπασιτς (π/π, 2:39), 9-7 Μίλος (π/π, 1:34), 10-7 Γενηδουνιάς (κόντρα, 0:03)

4ο οκτάλεπτο: 11-7 Δερβίσης (περιφέρεια, 6:22), 12-7 Φουντούλης (π/π, 3:53), 12-8 Τσουκ (π/π, 1:40), 13-8 Μυλωνάκης (περιφέρεια, 1:08)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 4, Νικολαΐδης, Δερβίσης 4, Μπούσλιε, Μουρίκης, Γούνας, Αργυρόπουλος, Όμπραντοβιτς 1, Γαλανόπουλος.

Μλάντοστ: Μάρτσελιτς, Ράντου 1, Μίλος 2, Τσάγκαλι 1, Τσουκ 1, Πέτκοβιτς, Έρτσεγκ, Λάζιτς 1, Μπάγιτς, Μπιλιάκα 1, Μπουλιούμπασιτς 1, Χάρκοβ, Γιούρλινα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Άλλα Αθλήματα

Το κλάμα του αρχηγού της Εθνικής πόλο Γιάννη Φουντούλη, οι συμπαίκτες του και το Παρίσι (pics)

«Δεν είμαι πολύ συναισθηματικός τύπος, αλλά ήταν πραγματικά μια μαγική στιγμή. Μόνο μια φορά στο παρελθόν, όταν είδα για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη μου, ένιωσα τόσο έντονα που έβαλα τα κλάματα.»

Δήμος Μπουλούκος
Δήμος Μπουλούκος
Δήμος Μπουλούκος
Δήμος Μπουλούκος

Τσιτσιπάς: «Το να είμαι Έλληνας και να παίζω στους Ολυμπιακούς είναι σα να τρώω πίτσα στη Ρώμη»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Παρίσι δηλώνοντας ενθουσιασμένος.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Ολυμπιακός: Ο Γκαρντίνι, ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν και τα δεδομένα για Ιντάλγκο

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού «τρέχει» το σχεδιασμό της νέας αγωνιστική σεζόν. Με τον σπουδαίο Αντρέα Γκαρντίνι να διαδέχεται τον Ντανιέλ Καστελάνι

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

O πόλεμος Μπαχ και Κόε για τα 50.000 δολάρια στους αθλητές με φόντο την προεδρία της ΔΟΕ

είναι η πρώτη φορά από την αναβίωση το 1896 των Ολυμπιακών Αγώνων που ένα χρυσό μετάλλιο θα συνοδεύεται αυτόματα κι από ένα εγγυημένο χρηματικό έπαθλο από το διοικητικό όργανο ενός αθλήματος.

Δήμος Μπουλούκος
Δήμος Μπουλούκος
Δήμος Μπουλούκος
Δήμος Μπουλούκος

ΜΚΟ και οργανισμοί ζητούν από τον Μπάιντεν να δημοσιοποιήσει την έκθεση για το Ισραήλ

Ομάδες δικαιωμάτων ασκούν πίεση στον Μπάιντεν να δημοσιοποιήσει την καθυστερημένη έκθεση για τη χρήση αμερικανικών όπλων από το Ισραήλ και την πιθανή παράβαση διεθνών συμβάσεων.

Σύνταξη ΙΝ

Με πίνατ και Μαρίνα Σάττι το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο TikTok για τις ευρωεκλογές

Υπό τους ήχους της Μαρίνας Σάττι ο Κυριάκος  Μητσοτάκης αναφέρει ότι μέσα από το TikTok θα επιχειρεί να εξηγήσει γιατί είναι σημαντικές οι εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Σύνταξη ΙΝ

Ανδρουλάκης: Καμία συνεργασία με την ακροδεξιά μετά τις ευρωεκλογές στο Ευρωκοινοβούλιο

Ο Νίκος Ανδρουλάκης τονίζει ότι πρόκειται για μία πρωτοβουλία των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, που δεν συνυπέγραψε το ΕΛΚ, στο οποίο ανήκει η ΝΔ

Σύνταξη ΙΝ
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007