ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Τεράστια δικαίωση για εμάς…»
Τι αναφέρει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μετά την απόφαση του αθλητικού δικαστή της Euroleague να βάλει στο αρχείο την καταγγελία του Ολυμπιακού κατά των Πράσινων
«Τεράστια δικαίωση» χαρακτηρίζει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός την απόφαση του αθλητικού δικαστή της Euroleague που έβαλε στο αρχείο την καταγγελία του Ολυμπιακού κατά των Πράσινων.
Μάλιστα, το Τριφύλλι προαναγγέλλει συνέχεια της υπόθεσης στην ελληνική δικαιοσύνη, ενώ αναμένει και την αντίδραση της Euroleague «…απέναντι σε εκείνους που δυσφημίζουν με ψέματα το άθλημα και τη διοργάνωση».
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ χαιρετίζει την απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της Euroleague, μέσω της οποίας καταρρίφθηκε η εις βάρος της σκευωρία από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Αυτή η απόφαση αποτελεί μια τεράστια δικαίωση για εμάς, αλλά παράλληλα και μια νίκη απέναντι στα ψέματα και τις συκοφαντίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός και των διοικούντων της.
Πλέον, τον λόγο έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία έχουμε προσφύγει προκειμένου να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι συκοφάντες.
Παράλληλα, αναμένουμε από την Euroleague να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα απέναντι σε εκείνους που δυσφημίζουν με ψέματα το άθλημα και τη διοργάνωση».
Θυμίζουμε ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός στις 12 Νοεμβρίου ενημέρωσε πως κατέθεσε επίσημη καταγγελία στον αθλητικό δικαστή της Euroleague «…για την επίσημη τοποθέτηση της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την οποία συκοφάντησαν τον Ολυμπιακό για χρηματισμό των διαιτητών Πατέρνικο και Ζαμόσκι στο παιχνίδι της 6 αγωνιστικής της Euroleague ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό».
- Κατέληξε το δίχρονο αγοράκι από την Ιταλία που είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση με κατεστραμμένη καρδιά
- Μιλάνο–Κορτίνα 2026: Ισχυρά έσοδα, αλλά το ταμείο κλείνει με κρατική «ένεση»
- 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης: 10 ημέρες με 57 συναρπαστικά ελληνικά ντοκιμαντέρ
- Φάμελλος: H κυβέρνηση εξαπάτησε τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και τώρα την εκδικείται με λουκέτα
- Τραγική κατάληξη στην Πάτρα: Νεκρός εντοπίστηκε ο 44χρονος ψαράς που αγνοούνταν
- Η FA δεν θα λάβει μέτρα για τα σχόλιά του Ράτκλιφ περί μετανάστευσης


