Αύριο περιμένει η ΑΕΚ τα μαντάτα από την UEFA ενόψει Άγιαξ

Η UEFA θα εξετάσει αύριο αν θα τιμωρήσει την ΑΕΚ για όσα έγιναν στο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ

Αγωνία υπάρχει στην AEK για την απόφαση της UEFA, λόγω των καπνογόνων, των αντικειμένων που πετάχτηκαν, αλλά και τους μπλοκαρισμένους διαδρόμους στο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου στο Ολυμπιακό Στάδιο. Κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να μην έχουν βγει ακόμα τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Άγιαξ, που θα γίνει την Τρίτη στο ΟΑΚΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπόθεση της Ένωσης θα εξεταστεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA αύριο, Πέμπτη 22 Νοεμβρίου με την ΑΕΚ να κινδυνεύει με καμπάνα. Οπότε αύριο θα γνωρίζει και η ΑΕΚ τις λεπτομέρειες και θα ανακοινώσει τα πάντα αναφορικά με τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΚ-Αγιαξ. Παράλληλα, αναμένεται να δώσει πληροφορίες και για τα εισιτήρια της τελευταίας αγωνιστικής με την Μπενφίκα στην Λισαβόνα στις 12 Δεκεμβρίου.

Παράλληλα , η UEFA ανακοίνωσε την ημερομηνία ακρόασης της ΑΕΚ (13 Δεκεμβρίου) για το γεγονός ότι οι φίλοι των «κιτρινόμαυρων» πλήρωσαν εισιτήριο σε τιμή των 15 ευρώ, ενώ οι Βαυαροί στην τιμή των 35 ευρώ. Μάλιστα, οι οπαδοί της Μπάγερν διαμαρτυρήθηκαν με πανό για το συγκεκριμένο γεγονός, ενώ από την ΑΕΚ ανέφεραν ότι οι οπαδοί της στο Μόναχο πλήρωσαν πολλά περισσότερα σε σχέση με τους Γερμανούς στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γιατί κάποιες εύπορες οικογένειες δεν προετοιμάζουν τους κληρονόμους τους

Οι νεαροί κληρονόμοι μπορούν να βρουν τις επαύλεις των γονιών τους στο Zillow. Κι όμως, πολλές πλούσιες οικογένειες προσπαθούν να κρύψουν την οικογενειακή τους περιουσία

Σύνταξη ΙΝ

Βίντεο-σοκ: Βάναυση αστυνομική βία στις ΗΠΑ σε Ιταλό φοιτητή – Τον έδεσαν χειροπόδαρα και τον ξυλοφόρτωναν

«Σεβαστείτε τα δικαιώματά μου» έλεγε στους αστυνομικούς, φωνάζοντας από τους φρικτούς πόνους επί 13 λεπτά - Αποφασισμένη να προσφύγει στη Δικαιοσύνη η οικογένειά του

Σύνταξη ΙΝ

«Είμαι στρέιτ και έχω μακροχρόνια σχέση»: H Ντάνι Μινόγκ διαψεύδει την ιστορία του «coming out»

Σημαντικές ειδησεογραφικές πηγές ανέφεραν ότι το ποπ είδωλο - που είναι αδελφή της επίσης αφοσιωμένης LGBTQ+ συμμάχου Κάιλι Μινόγκ - «αποκάλυψε ότι είναι queer» όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Σύνταξη ΙΝ

Μελάνωμα: Μπορούμε να το προλάβουμε

Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, όπου ο ήλιος λάμπει σχεδόν όλο το χρόνο, η προστασία του δέρματός μας είναι προτεραιότητα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το μελάνωμα – το 90% των περιπτώσεων – εάν διαγνωστεί έγκαιρα, μπορεί να θεραπευτεί. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να είμαστε ενημερωμένοι.

Φωτεινή Βασιλοπούλου
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007