Επανέρχεται για Μπαλοτέλι η Μαρσέιγ
Η Μαρσέιγ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μάριο Μπαλοτέλι κι ετοιμάζει εκ νέου πρόταση στη Νις για την απόκτηση του
Η Μαρσέιγ κινείται και πάλι για την απόκτηση του Μάριο Μπαλοτέλι όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη Γαλλία. Ο Ιταλός διεθνής φορ έκανε, την περασμένη σεζόν, πολύ καλή χρονιά με τη Νις και η ομάδα της Μασαλίας προσφέρει 25 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του «σούπερ Μάριο».
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ ο γενικός διευθυντής της ομάδας της Μασαλίας, Άντονι Θουμπιθαρέτα, συναντήθηκε στο Παρίσι με τον μάνατζερ του Ιταλού σταρ, Μίνο Ραϊόλα, και συζήτησαν τις λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, η οποία δεν αποκλείεται να αποτελέσει γεγονός την επόμενη εβδομάδα.
Αξίζει να σημειωθεί πως η πιθανή μεταγραφή του Μπαλοτέλι στη Μαρσέιγ αναμένεται να σημάνει και την αποχώρηση του Κώστα Μήτρογλου, καθώς ο Έλληνας επιθετικός δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής μαζί με τον Ιταλό επιθετικό στο Βελοντρόμ.
- Αρκάς: Η «καλημέρα» της Παρασκευής
- Στις ακριβότερες χώρες της Ευρώπης η Ελλάδα στη βενζίνη – Δείτε συγκριτικά στοιχεία
- ΠΑΣΟΚ: Το παρασκήνιο της διαγραφής Κωνσταντινόπουλου
- Η επιστροφή του σκότους: Γιατί ο ναζισμός αναβιώνει στον 21ο αιώνα
- Συνταγή: Μπιφτέκια λαχανικών με βρώμη
- Ιράν: Σφυροκόπημα της Τεχεράνης και της Βηρυτού – «Παρακολουθήστε τι θα συμβεί σήμερα», λέει ο Τραμπ



