Εθνική: Κλήθηκε ο Ρισβάνης αντί του Μανωλά
Ο Σπύρος Ρισβάνης του Ατρόμητου κλήθηκε από τον Άγγελο Αναστασιάδη για να αντικαταστήσει τον τραυματία Κώστα Μανωλά στην αποστολή της Εθνικής εν όψει του αγώνα με την Εσθονία (18/11, 21:45, ΟΑΚΑ)
Ο Κώστας Μανωλάς υπέστη διάστρεμμα πρώτου βαθμού στην αναμέτρηση της Εθνικής με τη Φινλανδία και τέθηκε νοκ άουτ από το ματς της Κυριακής (18/11, 21.45, ΟΑΚΑ) με την Εσθονία στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Nations League.
Έτσι, ο Άγγελος Αναστασιάδης πήρε την απόφαση να αντικαταστήσει τον αμυντικό της Ρόμα με τον Σπύρο Ρισβάνη, τον οποίο και κάλεσε το μεσημέρι της Παρασκευής (16/11) για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Γαλανόλευκης.
Ο 24χρονος στόπερ του Ατρόμητου έχει μία συμμετοχή στο ενεργητικό του στην Εθνική ανδρών. Είχε αγωνιστεί ως βασικός στη φιλική ήττα του περασμένου Μαΐου από τη Σαουδική Αραβία (2-0) στη Σεβίλη.
- Συνταγές: Φακές σούπα
- Κρίσιμη η κατάσταση στη Χιλή από τις φονικές πυρκαγιές – Πολλοί νεκροί, δάση και ολόκληρες πόλεις έγιναν στάχτη
- Νέα 48ωρη απεργία από τους οδηγούς ταξί – Τα αιτήματά τους
- Ύπνος: Πόσο καλό μας κάνουν οι 8 ώρες κάθε βράδυ;
- Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους- Περαιτέρω επιδείνωση από Τετάρτη
- Τέσσερα μέτρα για λιγότερα φάρμακα και στήριξη των γενοσήμων

