
Ιταλία: Επικοινωνία με την κυβέρνηση ζητά ο εγκληματίας που κρατά ομήρους
Ισχυρές αστυνομικές Αρχές έχουν περικυκλώσει το κτίριο
Ο Φραντσέσκο Αμάτο, μέλος της μαφίας της Καλαβρίας, εισέβαλε σήμερα το πρωί σε ταχυδρομείο της πόλης της βόρειας Ιταλίας Ρέτζιο Εμίλια και κρατά ομήρους τους τέσσερις υπαλλήλους. Νωρίτερα, επέτρεψε στους πελάτες να απομακρυνθούν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, θέλει να μιλήσει με τον υπουργό Εσωτερικών της Ιταλίας, Ματέο Σαλβίνι.
Ο Αμάτο, ο οποίος φέρει μαχαίρι, αρχικά απελευθέρωσε τους πελάτες του ταχυδρομείου και στην συνέχεια μια ταμία, η οποία αισθάνθηκε άσχημα. Αυτή τη στιγμή κρατάει ομήρους τέσσερις υπαλλήλους.
Ο Φραντσέσκο Αμάτο είναι 55 ετών, μέλος της μαφίας της Καλαβρίας Ντράγκετα και πριν λίγες ημέρες καταδικάσθηκε σε 19 χρόνια κάθειρξης για μαφιόζικη δράση. Κατάφερε, όμως, να διαφύγει, προσωρινά της σύλληψης και να εγκαταλείψει το σπίτι στο οποίο ζούσε.
Οι υπεύθυνοι των καραμπινιέρων ελπίζουν να τον πείσουν να παραδοθεί, αλλά στην περιοχή έχουν αναπτυχθεί και ειδικές δυνάμεις των καραμπινιέρων για να επέμβουν, αν κριθεί αναγκαίο, με ειδική επιχείρηση για την απελευθέρωση των ομήρων.
https://www.youtube.com/watch?v=CWgx7_pCYQQ&fbclid=IwAR0i1Qo-dt0KxjEvmAyqZGZ7dS3ahQwUcwwPv5lIUSivEH3Aikr_e1ingB8
- Γιατί τα έργα της Φρίντα Κάλο δεν πρέπει να φύγουν από το Μεξικό
- Το ένα πράγμα που δεν κάνεις μετά το πρώτο ραντεβού
- Ενεργειακή κρίση: Η ΕΕ σκέπτεται να φορολογήσει τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας
- Μαίρη Κατράντζου και Ιζαμπέλα Ροσελίνι δημιουργούν αντικείμενα-φετίχ του στυλ
- Πρόστιμα και εισαγωγές για ελλείψεις φαρμάκων – Παραγωγή καινοτόμων θεραπειών σε νοσοκομεία
- Ο αποκλεισμός των Στενών του Ορμούζ από τις ΗΠΑ και το Ιράν ενδέχεται να αναζωπυρώσει τις εντάσεις στον Κόλπο



