
Απέδειξε ότι κάτι καλό χτίζεται…
Ο Ολυμπιακός έβαλε δύσκολα στην ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα, τα πήγε περίφημα στο πρώτο crash test της σεζόν, με το 3-2 να είναι περίφημο ρεκόρ για την περίοδο που διανύουμε.
Τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μίας ομάδας που τώρα δημιουργείται είναι αναμενόμενα για την περίοδο που διανύουμε. Στην περίπτωση του Ολυμπιακού και έχοντας αγωνιστεί τρεις φορές εκτός έδρας και δύο στο Φάληρο, έχοντας περάσει τα δύο ταξίδια στη Μόσχα και εκείνο της Βιτόρια, το 3-2 ως ρεκόρ σίγουρα είναι ιδανικό.
Οι Ερυθρόλευκοι στη δεύτερή τους επίσκεψη στη Ρωσία, απέδειξαν ότι έχουν μέλλον μπροστά τους. Μένει η πικρία για το πώς ήρθε η ήττα από την ΤΣΣΚΑ, όμως έχουμε 5η αγωνιστική ακόμα και τα ματς διαδέχονται το ένα το άλλο. Υγεία να υπάρχει στον Ολυμπιακό και το πλάνο είναι ιδανικό για να μπορέσει η ομάδα να ορθοποδήσει και να είναι αυτή που αναζητάει ο Μπλατ.
- Θεσσαλονίκη: Ο «Ζορό» στο πλευρό της Μαρίας Καρυστιανού
- Αιματηρή σύγκρουση φυλών αυτοχθόνων στην Κολομβία με τουλάχιστον τρεις νεκρούς και 44 τραυματίες [βίντεο]
- Οι ΗΠΑ στέλνουν 5.000 στρατιώτες στην Πολωνία – Οι αντιδράσεις του προέδρου και του υπουργού Άμυνας
- Ο Οζγκιούρ Οζέλ καλεί σε αντίσταση, δηλώνει ότι δεν θα φύγει – «Το έγκλημά μας είναι ότι κερδίζουμε»
- Νέα διαδήλωση στην πρωτεύουσα της Βολιβίας εναντίον του προέδρου Πας
- Η ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα παραμένει «καταστροφική» λένε γνωστές ΜΚΟ


