Ο Δώρος Δημοσθένους στη Babel στο Μαρούσι
Χαμηλόφωνος, εσωτερικός, λιτός, ουσιαστικός, με αιχμή την παθιασμένη ερμηνεία του και την συνοδεία στο πιάνο ενός εξαιρετικού σολίστα, Νεοκλή Νεοφυτίδη
Στην καρδιά του φθινοπώρου, στον ατμοσφαιρικό χώρο του «Βαβέλ» στο Μαρούσι, ο Δώρος Δημοσθένους, μας παρουσιάζει μια νέα μουσική πρόταση και μας συστήνει τις μουσικές του αγάπες από διαφορετικά είδη και εποχές του τραγουδιού. Εκεί που συναντιέται η ανάμνηση του καλοκαιριού με μια πρόγευση του χειμώνα.
Χαμηλόφωνος, εσωτερικός, λιτός, ουσιαστικός, με αιχμή την παθιασμένη ερμηνεία του και την συνοδεία στο πιάνο ενός εξαιρετικού σολίστα, Νεοκλή Νεοφυτίδη.
Με την ευαισθησία και τον δυναμισμό της φωνής του σε πρώτο πλάνο, με το τραγούδι γυμνό συνοδεία μόνο ενός πιάνου, ο Δώρος Δημοσθένους καταθέτει αποκαλυπτικές, αισθαντικές ερμηνείες και απρόβλεπτες διασκευές από τον διεθνή κινηματογράφο και από το ελαφρό ελληνικό τραγούδι μέχρι το λαϊκό και το ρεμπέτικο.
Η πλούσια εμπειρία του Δώρου Δημοσθένους μέσα από πολλές και σπουδαίες συνεργασίες, όλα αυτά τα χρόνια, με την Ορχήστρα των Χρωμάτων, τον Νίκο Κυπουργό, τη Μαρία Φαραντούρη, τη Νανά Μούσχουρη, τη Λένα Πλάτωνος, το Λουκιανό Κηλαηδόνη και τόσους άλλους ξεχωριστούς καλλιτέχνες, αποτελεί εγγύηση κυρίως ως προς το σεβασμό και τον επαγγελματισμό με τον οποίο προσεγγίζει κάθε φορά το υλικό του.
- Evangelos Marinakis: ‘Protect Our Ships and Sailors and We Will Help Reopen the Strait of Hormuz for all Our Benefit’
- Η αμφιλεγόμενη ζωή του Pablo Picasso και η «συγγνώμη» της Rosalía
- ΠΑΟΚ – Αναγέννηση Άρτας 26-18: Κυπελλούχες για όγδοη φορά οι «ασπρόμαυρες» (vid)
- Σύμμαχοι του ΝΑΤΟ αρνούνται την εμπλοκή στον πόλεμο στο Ιράν – Αιτία, η ερμηνεία του Τραμπ για τη συμμαχία
- Μητσοτάκης: Νέες υποσχέσεις για ενεργειακό και χωροταξικό στη βιομηχανία
- Κηφισιά: Συνελήφθη για αρχαιοκαπηλία 50χρονος επιχειρηματίας πρώην σύντροφος πασίγνωστης ηθοποιού



