Μίλαν: Σενάρια για αντικατάσταση του Γκατούζο
Τριγμοί στο εσωτερικό της Μίλαν, μετά την ήττα από την Ίντερ και σενάρια αντικατάστασης του Τζενάρο Γκατούζο
Η Μίλαν έχει μπροστά της ευρωπαϊκό παιχνίδι (μετέχει στον όμιλο του Ολυμπιακού και υποδέχεται την Πέμπτη 25/10 την Μπέτις στο Europa League), αλλά ακόμη δεν έχει συνέλθει από την ήττα που υπέστη στο ντέρμπι με τη Ίντερ (1-0).
Μάλιστα, έχουν αρχίσει να εξυφαίνονται και σενάρια αντικατάστασης του Τζενάρο Γκατούζο, καθώς οι Ροσονέρι έχουν μόλις 12 βαθμούς ύστερα από 8 αγωνιστικές στη Serie A και φαίνεται να απομακρύνεται η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ.
Έτσι, οι φήμες για μια πιθανή αλλαγή στον πάγκο της ξεκίνησαν, με το όνομα του Ρομπέρτο Ντοναντόνι να εμφανίζεται στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες.
Όπως αναφέρει μάλιστα η ιστοσελίδα Sportmediaset, ο Ντοναντόνι ξεπέρασε στην κούρσα για τη διαδοχή στον πάγκο της Μίλαν τον πρώην προπονητή της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε.
Κρίσιμος, πάντως, θεωρείται ο αγώνας της επόμενης εβδομάδας εναντίον της Σαμπντόρια.
- Μέση Ανατολή: Πώς η απαγωγή του Νικολάς Μαδούρο άνοιξε τον δρόμο για τον πόλεμο ΗΠΑ-Ισραήλ στο Ιράν
- «Ελ. Βενιζέλος»: Δεκάδες ακυρώσεις σε πτήσεις λόγω του πολέμου στο Ιράν – Οι προορισμοί που επηρεάζονται
- Κίνηση στους δρόμους: Απροσπέλαστος ο Κηφισός – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Δανιήλ
- Ψάχνεις value-for-money τηλεόραση; Σου έχουμε 3+1 επιλογές!
- Η Τζένιφερ Γκάρνερ αποκαλύπτει «την πιο σημαντική ταινία στην οποία έχει συμμετάσχει ποτέ»




