Ξανθόπουλος: «Δεν είναι μόνο ο Ράις για την Μπάμπεργκ»

Την πεποίθηση ότι το μαρκάρισμα του Ταϊρίς Ράις δεν θα είναι το μοναδικό πρόβλημα που θα πρέπει να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ, εξέφρασε ο Βασίλης Ξανθόπουλος σε δηλώσεις που παραχώρησε ο ίδιος.

Τον αγώνα κόντρα στην Μπάμπεργκ σχολίασε ο Βασίλης Ξανθόπουλος τονίζοντας ότι η γερμανική ομάδα έχει πολύ ταλέντο, ενώ στάθηκε και στο μαρκάρισμα και του Ταϊρίς Ράις λέγοντας ότι δεν είναι μόνο αυτό που πρέπει να προσέξει η Ένωση στην αναμέτρηση.

Πιο αναλυτικά, ο Έλληνας γκάρντ υποστήριξε: « «Είναι μια πολύ καλή ομάδα, μια ομάδα που βασίζεται στην επίθεση και έχει ταλέντο. Έχουν κάποιες απουσίες, όμως το ταλέντο του Ράις είναι σημαντικό. Είναι δύσκολο παιχνίδι. Κι εμείς έχουμε μια ήττα στην έδρα μας, από την Χάποελ. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να πάρουμε μια νίκη που θα μας βάλει στο σωστό δρόμο».

Όσον αφορά το μαρκάρισμα του Ταϊρίς Ράις, ο 34χρονος άσος τόνισε: « Για να σταματήσεις τον Ράις δεν είναι μόνο θέμα ενός παίκτη, αλλά ομαδικής δουλειάς. Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Δεν είναι μόνο ο Ράις, όμως. Παίρνει πολλές μπάλες με καλά ποσοστά ως τώρα.

Το καλό για την Μπάμπεργκ είναι πως δημιουργεί για τους συμπαίκτες του. Όταν έχεις 26,5 πόντους και 7-8 ασίστ είναι σημαντικό για την ομάδα του. Θα είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα να σταματήσουμε αυτόν τον παίκτη. Έχει και πολύ καλούς ψηλούς, γιατί έχει 4 παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

Ολυμπιακός και Κερατσίνι τίμησαν τη μνήμη του Μιλτιάδη Μαρινάκη (pic, vid)

Οι δύο ομάδες, αλλά και ο κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες του σταδίου, απέτισαν φόρο τιμής στον αείμνηστο Μιλτιάδη Μαρινάκη, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε με αγάπη τον Ολυμπιακό αλλά και το πειραϊκό ποδόσφαιρο.

Σύνταξη

Τι είπε ο Βιλντόσα για τον φετινό Ολυμπιακό και τι παραδέχθηκε για τον Αταμάν

Πολύ ενδιαφέρουσες ατάκες από τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, Λούκα Βιλντόσα, για τις δύο ελληνικές ομάδες αλλά και τον Τούρκο προπονητή των «πράσινων».

Σύνταξη

Νέο μακάβριο εύρημα στη Χαλκιδική: Ανθρώπινο κρανίο και οστά βρέθηκαν σε τεχνητή λίμνη ξενοδοχείου

Κατά τη διάρκεια εργασιών καθαρισμού σε τεχνητή λίμνη σε ξενοδοχείο στη Χαλκιδική, το οποίο χρονολογείται από τη δεκαετία του 1970, εντοπίστηκαν στον βυθό ένα ανθρώπινο κρανίο και οστά

Σύνταξη
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007