Ντανιέλε Ντοβέρι: Δεν μπορεί ούτε με VAR, αλλά τον έφεραν στο Άρης – ΠΑΟΚ
Έργα και ημέρες του Ιταλού διεθνή ρέφερι. Το μπάχαλο με το Video Assistant Referee, όχι ότι ως διαιτητής τα πάει καλύτερα.
Μπορεί VAR να μην έχουμε ακόμη αλλά στο ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ θα έχουμε διαιτητή που η σχέση του με το Video Assistant Referee μοιάζει με τη σχέση του Μέλο Περέιρα με τους ορισμούς των διαιτητών στη Super League… Καμία δηλαδή.
Το όνομα του; Ντανιέλε Ντοβέρι. Ο 40χρονος ρέφερι, επιλέχθηκε από τους εξυγιαντές της ΕΠΟ και της ΚΕΔ, για να διαιτητεύσει στο ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, που θα γίνει το βράδυ της Κυριακής (21/10), για την 7η αγωνιστική της Super League τα, και τα έχει κάνει… θάλασσα, ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές και μάλιστα στο πρόσφατο παρελθόν.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Κολομβία: Πεθαίνει από πνιγμό ο υπ’ αριθμόν 2 του μεγαλύτερου καρτέλ ναρκωτικών
- Τουρκία: Ταξιδεύουν στην Αλεξανδρούπολη για να αγοράσουν τρόφιμα – Αποκλειστικές εκδρομές μόνο για βοδινό κιμά
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Εξπρές αλλαγή χρήσης γραφείων σε κατοικίες
- Έκκληση του Πάπα Λέων σε ΗΠΑ – Κούβα για ειλικρινή και αποτελεσματικό διάλογο
- Ολυμπιακός: Έφτασε στην Ελλάδα ο Κλέιτον
- Eταιρικά αποτελέσματα και απασχόληση δοκιμάζουν την αντοχή της Wall Street
