Μεσολόγγι: Καταστροφές στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής [εικόνες]
Καταγγελία από τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού
Καταστροφές προκάλεσαν άγνωστοι δράστες στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στο Μεσολόγγι, όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού, Αναστάσιος Σκαρμούτσος, ο οποίος μάλιστα κατέθεσε μήνυση κατ΄ αγνώστων.
Όπως αναφέρει στο agrinionews.gr ο κ. Σκαρμούτσος, «άγνωστοι, που φαίνεται να έχουν εισβάλλει στο χώρο νυκτερινές ώρες, κατέστρεψαν ολοσχερώς μεγάλο αριθμό οδικών σημάτων, καθίσματα καθώς και μέρος της περίφραξης».
Κατόπιν αυτής της εξέλιξης και έως ότου γίνουν οι απαραίτητες αποκαταστάσεις, όπως εξηγεί ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού θα πρέπει να αναβληθούν οι προγραμματισμένες επισκέψεις σχολείων στο χώρο. Επισημαίνει ακόμη πως δεν φαίνεται να έχει κλαπεί εξοπλισμός, γεγονός που υποδεικνύει ως μοναδικό κίνητρο των αγνώστων τον βανδαλισμό.
Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος δήλωσε πως «η δημοτική περιουσία ανήκει στους δημότες και ως εκ τούτου είναι ακατανόητο το γεγονός της καταστροφής της».
- Byron: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Μέγαρα, Ανατολική Μάνη, Ευρώτας και δύο κοινότητες στον Δήμο Μάνδρας
- Κρις Πρατ: Πρωταγωνιστεί σε ντοκιμαντέρ που εξερευνά τον κρυμμένο τάφο του Αγίου Πέτρου
- LIVE: Καλαμάτα – Ολυμπιακός Β’
- Κακοκαιρία Byron: Μέχρι πότε θα συνεχιστούν τα φαινόμενα στη Θεσσαλία – Βροχοπτώσεις στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή για να παραδώσει το δίπλωμα οδήγησης
- Ξεκίνησε η πορεία στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου – Ποιοι δρόμοι έκλεισαν
