
Τα συγχαρητήρια Μαρινάκη, Καρεμπέ στην Μπέτις
Τι δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Μπέτις Λόπεθ Καταλάν για την επαφή με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στο Europa League
Για το σεβασμό που εισπράττει εντός και εκτός συνόρων η Μπέτις μίλησε σε συνέντευξή του στην Ισπανία ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας Λόπεθ Καταλάν. Αναφέρθηκε μάλιστα και στα εύσημα που έλαβε από τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Κριστιάν Καρεμπέ, μετά το ματς με τον Ολυμπιακό στο Europa League (0-0). Μία αναφορά βέβαια που καταδεικνύει πόσο υπολογίσιμοι είναι στην Ευρώπη οι Ερυθρόλευκοι.
Αναλυτικά όσα είπε ο Καταλάν:
«Μας σέβονται απόλυτα. Στην Ισπανία υπάρχει μεγάλος σεβασμός και το πετύχαμε χάρη στον τρόπο παιχνιδιού μας και τη σοβαρότητα του πρότζεκτ που έχουμε. Και στην Ευρώπη ισχύει το ίδιο. Για παράδειγμα, όταν παίξαμε απέναντι στον Ολυμπιακό, ο πρόεδρος του, κύριος Μαρινάκης, αλλά και ο Κριστιάν Καρεμπέ που είναι Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας, αναγνώρισαν το πόσο καλά παίζουμε και το πόσο καλή ομάδα έχουμε. Υπάρχουν όμως και άλλα πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε».
- Χανταϊός: Στα Κανάρια Νησιά θα καταπλεύσει το κρουαζιερόπλοιο
- ΗΠΑ: Αίτημα στον Ρούμπιο να δώσει στοιχεία για τα πυρηνικά του Ισραήλ – Επιστολή 30 Δημοκρατικών βουλευτών
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Πρώτος, «πορτοκαλί» συναγερμός για τον ιό
- Πάπας Λέων: Ας μου κάνουν κριτική χρησιμοποιώντας την αλήθεια
- Σακελλαρίδης: Θεσμική εκτροπή οι χειρισμοί Τζαβέλλα στο σκάνδαλο των υποκλοπών
- Ρούμπιο: Η επιχείρηση «Επική Οργή» κατά του Ιράν τελείωσε – Τώρα επικεντρωνόμαστε στην «Επιχείρηση Ελευθερία»

