
Δραγασάκης: Η χώρα δεν έχει άμεσο πρόβλημα να βγει στις αγορές
Αναφερόμενος στην πορεία των επιτοκίων σε σχέση με την Ιταλία, ανέφερε, ότι ενώ υπάρχουν θετικά δεδομένα, όπως η μείωση της ανεργίας, η έξοδος από τα μνημόνια, την ίδια στιγμή, εξωτερικές απειλές και κίνδυνοι, επηρεάζουν τις εξελίξεις
Για την ανασυγκρότηση του κόμματος που θα είναι «ικανό για όλες τις καταστάσεις, παντός καιρού» και με συγκεκριμένο περιεχόμενο, μίλησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννης Δραγασάκης, μιλώντας στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.
Παράλληλα τόνισε ότι η καταστροφολογία του Κ. Μητσοτάκη δεν πείθει και ταυτόχρονα αποτελεί πρόβλημα «η κατάσταση που βλέπει μόνο τα θετικά», ενώ πρέπει να αντιμετωπιστεί η «διάχυτη, μεσαία διαπλοκή».
Δεν είναι παράδοξο, είπε ο κ. Δραγασάκης, αλλά «ένα πρόβλημα λύνουμε, δύο ανακαλύπτουμε» και τόνισε ότι «πρέπει να πολιτικοποιήσουμε την επικοινωνιακή μας δουλειά, να εξηγούμε και τις δυσκολίες και τα προβλήματα».
Επίσης, αναφερόμενος στην πορεία των επιτοκίων σε σχέση με την Ιταλία, ανέφερε, ότι ενώ υπάρχουν θετικά δεδομένα, όπως η μείωση της ανεργίας, η έξοδος από τα μνημόνια, την ίδια στιγμή, εξωτερικές απειλές και κίνδυνοι, επηρεάζουν τις εξελίξεις. Παράλληλα υπογράμμισε ότι η χώρα δεν έχει άμεσο πρόβλημα να βγει στις αγορές.
Μιλώντας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, είπε ότι «δεν έχουμε πρόβλημα με την κατεύθυνση, αλλά θα έχουμε προβλήματα υλοποίησης αυτής της κατεύθυνσης» και σημείωσε ότι «είναι σαν να είμαστε μπροστά σε μια νέα φάση, στην ανάγκη επανασχεδιασμού της δράσης και ως κυβερνητική δύναμη και ως κόμμα».
- Κεσσές: Να κληθούν όλα τα θύματα των υποκλοπών, έχουν υποχρέωση λογοδοσίας – Η έρευνα έως το 2024 ήταν επιπόλαιη
- Με ποιες πληρωμές θα «κλείσει» ο Απρίλιος για τους αγρότες
- Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση δεν δίνει λύσεις στα προβλήματα, παράγει συνεχώς σκάνδαλα και διαφθορά
- Το συγκινητικό «αντίο» του Πίρλο στον Λουτσέσκου: «Με μεγάλωσες σαν γιο»
- Από το κέφι στην παρακμή – Οι δύο όψεις του αλκοόλ για το μυαλό και το σώμα μας
- Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος – Η Πέρι, ο Τριντό και το κάρμα





