Ο Μαδούρο δηλώνει πρόθυμος να συναντηθεί με τον Τραμπ
«Να ανταλλάξω χειραψία και να συζητήσω μαζί του».
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο δήλωσε έτοιμος να συναντηθεί με τον αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ παρά «τις τεράστιες διαφορές» που χωρίζουν τις δύο χώρες.
«Είμαι πρόθυμος να ανταλλάξω χειραψία με τον πρόεδρο των ΗΠΑ και να συζητήσω μαζί του για τις διμερείς μας διαφορές και τα προβλήματα στην περιοχή μας», δήλωσε ο Μαδούρο κατά τη μακροσκελή ομιλία του στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.
Την Τετάρτη, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανέφερε ότι θα ήταν πρόθυμος να συναντηθεί με τον ηγέτη της Βενεζουέλας, αν κάτι τέτοιο θα βοηθούσε τη χώρα αυτή, αφήνοντας ταυτόχρονα ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.
- Υπάρχει «ο ένας»; Πόσες φορές ερωτεύεται ένας άνθρωπος στη ζωή του
- Φυλλορροεί η κυβέρνηση Στάρμερ – Παραιτήθηκε και ο γενικός γραμματέας
- Μπεν Στίλερ εναντίον Ρεπουμπλικανών για χάρη του Bad Bunny – «Έχει μεγάλη καρδιά»
- Super League: Μόνο για «εκλεκτούς» διαιτητές οι διπλοί ορισμοί
- Ο πρώην πρωθυπουργός της Νορβηγίας κατηγορούμενος για «σοβαρή διαφθορά» λόγω των δεσμών του με τον Έπσταϊν
- Dailypost: «Όταν ο Μάριος Ηλιόπουλος πανηγύριζε με την κούπα του Ολυμπιακού το 2012»


