Εξετάζει Ντε Γιόνγκ και Ράκιτιτς η Παρί
Ψάχνει ενδυνάμωση στη μεσαία γραμμή η πρωταθλήτρια Γαλλίας
Στην αναζήτηση ενός δημιουργικού μέσου ανώτατου επιπέδου βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν.
Η επικείμενη αποχώρηση του Αντριέν Ραμπιο, ο οποίος βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του κια πολύ δύσκολα θα ανανεώσει, σε συνδυασμό με την απόσυρση του Τιάγκο Μότα αφήνει ένα μεγάλο κενό στη μεσαία γραμμή των «πρωτευουσιάνων».
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Le10Sport» ο τεχνικός διευθυντής των Παριζιάνων εξετάζει αναλυτικά τον φέρελπις Φρένκι Ντε Γιονγκ του Άγιαξ, καθώς και τον έμπειρο Ιβάν Ράκιτιτς της Μπαρτσελόνα.
Μάλιστα ο τεχνικός διευθυντής της Παρί, Αντέρο Ενρίκε φέρεται να έχει κάνει διερεύνηση για την απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών.
Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως οι εναλλακτικοί στόχοι των Παριζιάνων είναι ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς της Λάτσιο, ο Ενγκολό Καντέ της Τσέλσι και ο υποτιμημένος Στάνισλαφ Λομπότκα της Θέλτα.
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον

