
Μάλλον από το 2019 στο νέο της «σπίτι» η Τότεναμ
Νέα αναβολή στα εγκαίνια του καινούριου σταδίου
Πολύ πιθανό να ολοκληρώσει την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν με έδρα το «Γούμπλεϊ» είναι η Τότεναμ, καθώς τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της φαίνεται να πηγαίνουν ακόμα πιο πίσω.
Η κατάσταση των εργασιών βρίσκεται πολύ πίσω σε σχέση με το σημείο που θα έπρεπε να βρίσκονται, με το ενδεχόμενο οι «πετεινοί» να αγωνιστούν στο νέο τους γήπεδο αυτή την αγωνιστική σεζόν να είναι πολύ μικρό.
Όπως ανακοίνωσε πρόσφατα ο σύλλογος, οι εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας σε περίπτωση που προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League θα διεξαχθούν στο «Γουέμπλεϊ» και όχι στο Tottenham Hotspur Stadium, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά.
«Θεωρώ ότι και στην ομάδα δεν θα θέλουν να βιαστούν και θα προτιμούν να γίνουν όλα σωστά παρά εσπευσμένα» ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας που έχει αναλάβει την ανέγερση του γηπέδου.
- Ποια είναι η ευθύνη του ανθρώπου στη διαμόρφωση της συμπεριφοράς του σκύλου
- Δική Τεμπών: «Θα ζητήσουμε αποβολή του Δημοσίου από την υποστήριξη της κατηγορίας», είπε συνήγορος – Σε εξέλιξη η διαδικασία
- Αντάρτικο πέντε βουλευτών της ΝΔ με δημόσια παρέμβαση – Κατά Μαξίμου και επιτελικού κράτους
- Influencer ταράζει το Κρεμλίνο: Το βίντεο-έκκληση στον Πούτιν που έγινε viral
- ΑΔΕΔΥ: Καταδικάζει τη σύλληψη και κράτηση υπαλλήλου – Επιθεωρητή Εργασίας έπειτα από μήνυση της Κωνσταντοπούλου
- Η τρομερή ανάρτηση του Κόντη για τον ΟΦΗ: «Τα παιδιά έδειξαν τι σημαίνει να παίζεις για κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό σου»




