
«Ανανεώνει εντός Σεπτεμβρίου με τη Ρεάλ ο Μόντριτς»
Όλα δείχνουν ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών
Λόγο για ανανέωση του συμβολαίου του Λούκα Μόντρις με τη Ρεάλ Μαδρίτης εντός του μήνα κάνουν ισπανικά Μέσα.
Ο πολυτιμότερος παίκτης του Μουντιάλ της Ρωσίας βρέθηκε με το …ένα πόδι στην Ίντερ το καλοκαίρι, θέλοντας να κυνηγήσει μια νέα πρόκληση.
Ωστόσο οι «μερένχες» δεν συναινούσαν στην παραχώρησή του, με τη μεταγραφή τελικά να μην προχωράει.
Έτσι, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ισπανικών ΜΜΕ η «βασίλισσα» είναι έτοιμη να προσφέρει νέο διετές συμβόλαιο στον 33χρονο μέσο.
Το τωρινό συμβόλαιο του Μόντριτς με τη Ρεάλ του αποφέρει περίπου 8 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ενώ με τη νέα συμφωνία αυτές θα αυξηθούν στα 10 εκατ. ευρώ ετησίως.
- Διανυκτερεύσεις: Αγαπημένοι τουριστικοί προορισμοί στην Ευρώπη – Οι κορυφαίοι, οι εκπλήξεις και το «Live Your Myth in Greece»
- Ο Ρούτε ανέλαβε να φέρει σε πέρας το 5% του ΝΑΤΟ – Ζητά από τις αμυντικές βιομηχανίες να αυξήσουν την παραγωγή
- Ολυμπιακός: Η συνέντευξη Τύπου του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ
- Σταύρος Φλώρος: Το πρώτο βίντεο μέσα από το νοσοκομείο
- Μειώνεται ο πληθυσμός, εκτοξεύονται τα ενοίκια – Η ακτινογραφία της κρίσης
- Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League


