ΠΑΟΚ: Διέσυρε την Μπουγιούκσεχιρ υπό το βλέμμα του Βιεϊρίνια
Στο πρώτο του φιλικό στην Πυλαία ο ΠΑΟΚ νίκησε με ευρεία διαφορά (90-63) την Μπουγιούκσεχιρ
Με τον αρχηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας Αντελίνο Βιεϊρίνια να παρακολουθεί δια ζώσης την αναμέτρηση ο μπασκετικός ΠΑΟΚ συνέτριψε με 90-63 την τουρκική Μπουγιούκσεχιρ.
Ήταν το πρώτο φετινό φιλικό στην Πυλαία με την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου να στέλνει ενθαρρυντικά μηνύματα, παρά τις απουσίες της.
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τους Χάτσερ, Γκος, Σχίζα, Χρυσικόπουλο και Καρρά το ματς και έλεγξε από το πρώτο λεπτό τον ρυθμό. Οι παίκτες του Δικεφάλου προηγήθηκαν στην πρώτη περίοδο με 24-14 με τον Χάτσερ και τον Γκάρετ να ξεχωρίζουν. Οι Τούρκοι προσπάθησαν στη δεύτερη περίοδο να μαζέψουν τη διαφορά και να κρατηθούν στο ματς και εν μέρει τα κατάφεραν καθώς με ένα σερί 8-0 προς το τέλος του δεκαλέπτου πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 43-34.
Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Μπουγιούκσεχιρ με τους Γκος, Γκάρετ και Χάτσερ να αναλαμβάνουν περισσότερες πρωτοβουλίες και να καθαρίζουν το ματς από την τρίτη περίοδο όπου ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε στο +23 (67-44). Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν ουσιαστικά τυπική διαδικασία, με τον ΠΑΟΚ να φτάνει στο +26, την τούρκικη ομάδα να μειώνει στους 17 (75-58), αλλά τον Δικέφαλο να ανεβάζει ρυθμό στο τέλος και να μεγαλώνει κι άλλο τη διαφορά με το τελικό σκορ να είναι το 90-63.
Κορυφαίοι για τον ΠΑΟΚ ήταν οι Γκος, Χάτσερ και Γκάρετ που έδειξαν να έχουν βρει ρυθμό μέσα από τις προπονήσεις.
Τα Δεκάλεπτα: 24-14, 43-34, 67-44, 90-63
- Γάζα: Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα καταγγέλλουν την απαγόρευση πρόσβασης ΜΚΟ από το Ισραήλ
- Σεισμός στο Μεξικό: Τουλάχιστον 2 νεκροί – Καταστράφηκαν πολλά σπίτια
- Ειρηνικός: Ο Πέτρο δείχνει πού μπορεί να βρίσκονται επιζήσαντες από τα πλήγματα των ΗΠΑ
- Ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μαμντάνι κατήργησε εκτελεστικά διατάγματα του προκατόχου του
- Γάζα: Πολύ ανήσυχος ο Γκουτέρες για την απόφαση του Ισραήλ να απαγορεύσει την πρόσβαση σε δεκάδες ΜΚΟ
- Χιονοστιβάδες στην Ιταλία στοίχισαν τη ζωή σε τρεις ανθρώπους