Σπιτικό γουακαμόλε
Αυτή η κλασική συνταγή για γουακαμόλε έχει ένα μυστικό υλικό που την κάνει τόσο ξεχωριστή και νόστιμη!
Υλικά για 10 μερίδες
3 ώριμα αβοκάντο, ξεφλουδισμένα και χωρίς κουκούτσι
1/2 κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
1 κ.γ. σκόνη σκόρδου ή σκόρδο ψιλοκομμένο
Χυμός από 1 μοσχολέμονο
1/2 κ.γ. αλάτι
1 μικρή ντομάτα, ψιλοκομμένη
2-3 κ.σ. σάλτσα βέρντε
1/2 κ.γ. καυτερή σάλτσα
1 πιπεριά χαλαπένο, χωρίς κοτσάνι και κουκούτσια
Εκτέλεση
Λιώστε τα αβοκάντο σε ένα μπολ με ένα πιρούνι. Προσθέστε τον χυμό λεμονιού, το αλάτι και τη σκόνη σκόρδου και συνεχίστε το λιώσιμο.
Ρίξτε το κρεμμύδι, τον κόλιανδρο, την ντομάτα, τη σάλτσα βέρντε, την καυτερή σάλτσα και την πιπεριά.
Δοκιμάστε και προσθέστε ό,τι λείπει σύμφωνα με το γούστο σας.
Σερβίρετε αμέσως ή σκεπάστε με ένα καπάκι και φυλάξτε στο ψυγείο.
- Μήπως ο Τραμπ είναι… ανισόρροπος; – Μια αναδρομή στην ασυνήθιστη συμπεριφορά του Αμερικανού προέδρου το 2025
- Συνάντηση με έναν ασυνόδευτο ή αδέσποτο σκύλο – Πώς πρέπει να κινηθούμε
- Γιατί ένα ξέσπασμα βωμολοχίας μπορεί να σας κάνει καλό
- Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο στην Λάππα – Ένας νεκρός και δύο ακόμη σοβαρά τραυματίες
- Κρασί επιδορπίου: Η επιστροφή του στο τραπέζι – Η νέα μόδα
- ESPN Brazil: «Ο Τετέ ανακοινώνεται τις επόμενες ώρες στην Γκρέμιο»



