Ζυμαρικά με σάλτσα κόκκινης πιπεριάς
Ιδανικό πιάτο για τους λάτρεις των πικάντικων!
Υλικά για 1 μερίδα
1 ψητή κόκκινη πιπεριά
30 ml ελαιόλαδο
50 γρ. καρύδια
1 μικρή σκελίδα σκόρδο
100 γρ. λιγκουίνι ή σπαγγέτι
Παρμεζάνα για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Ανακατέψτε καλά την ψητή κόκκινη πιπεριά με το ελαιόλαδο, τα καρύδια και το σκόρδο σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και αφήστε τα στην άκρη.
Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά, αλλά για 1 λεπτό λιγότερο από τις οδηγίες συσκευασίας και στραγγίξτε τα, διατηρώντας μια κουταλιά από το νερό μαγειρέματος. Βάλτε τα ζυμαρικά πίσω στην κατσαρόλα, μαζί με το εφεδρικό νερό μαγειρέματος και τη σάλτσα κόκκινης πιπεριάς, και αφήστε τα να ζεσταθούν.
Βάλτε τα ζυμαρικά σε ένα μπολ και πασπαλίστε με παρμεζάνα και μερικά καρύδια.
Καλή σας όρεξη!
- Την ίδρυση Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης ζητάει ο Δήμος Πάρου
- Το είδαμε και αυτό σε ελληνικό γήπεδο: Οπαδός της ΑΕΛ Novibet λιβανίζει από την εξέδρα (vid)
- Αλεξανδρούπολη: Από διαρροή υγραερίου γεννήτριας ρεύματος ο θάνατος του ζευγαριού
- Θεσσαλονίκη: Χημικά και πάλι κατά των αγροτών από την αστυνομία
- EE: Σύγκρουση για τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία – Η στάση του Βελγίου, πολιορκητικός κριός ο Μερτς
- ΓΣΕΕ: Τι ισχύει για τους εργαζόμενους σε συνθήκες κακοκαιρίας
