
Τσαβούσογλου: Η κρίση με τις ΗΠΑ θα μπορούσε να λυθεί εύκολα
«Μπορούμε να επιλύσουμε πολύ εύκολα τα θέματα με τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά όχι με την τρέχουσα προσέγγιση» είπε ο τούρκος ΥΠΕΞ
Η Τουρκία δεν επιθυμεί να έχει προβλήματα με τις Ηνωμένες Πολιτείες και οι δύο χώρες, σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ, θα μπορούσαν εύκολα να ξεπεράσουν τις διαφορές τους, όχι όμως με την προσέγγιση που ακολουθεί επί του παρόντος η Ουάσινγκτον, δήλωσε απόψε ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
«Μπορούμε να επιλύσουμε πολύ εύκολα τα θέματα με τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά όχι με την τρέχουσα προσέγγιση», είπε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.
Ο τούρκος υπουργός είχε κάνει δηλώσεις στο ίδιο κλίμα μια μέρα πριν, λέγοντας ότι η τουρκική κυβέρνηση είναι έτοιμη για διάλογο με τις ΗΠΑ, με την προϋπόθεση ότι δε θα υπάρχουν απειλές.
- Σε λαϊκό προσκύνημα στο Εθνικό Στάδιο Βουκουρεστίου η σορός του Μιρτσέα Λουτσέσκου
- ΣΥΡΙΖΑ: Χωρίς απάντηση στο πρόβλημα ανταγωνιστικότητας τα κυβερνητικά μέτρα για τη βιομηχανία
- Παλλήνη: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο 49χρονου – Τα στοιχεία που προκαλούν ερωτήματα
- Ένα βήμα πριν την καταστροφή: Πώς ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν κατέληξε σε εκεχειρία με τον Τραμπ
- Στην Ισπανία ο ΠΑΟΚ – Μεγάλη «μάχη» με τη Μούρθια για την πρόκριση στους τελικούς του FIBA Europe Cup
- Οι «Άγγελοι του Τσάρλι» ξανασυναντιούνται – 50 χρόνια μετά, η κοινή μάχη με τον καρκίνο και ο φεμινισμός




