
Ανακοίνωσε Σεράφ ο Πανιώνιος
Επίσημα στους «κυανέρυθρους» ο Γάλλος μεσοεπιθετικός
Ολοκληρώθηκε η 12η φετινή μεταγραφή του Πανιωνίου, με τους Νεοσμυρνιώτες να αποκτούν το Αλγερινό μεσοεπιθετικό Ζιανί Σεράφ.
Ο 24χρονος έμεινε ελεύθερος από την Ταρμπές και υπέγραψε συμβόλαιο με τον «ιστορικό» με τον οποίο προπονείται εδώ και μερικές μέρες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:
«Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Γάλλου ποδοσφαιριστή Ζιανί Σεράφ. Ο Ζιάνι Σεράφ γεννήθηκε στις 5 Ιουλιου του 1994, έχει ύψος 1,70 και αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού μέσου. Ξεκίνησε την καριέρα του από την γαλλική Μονπελιέ όπου υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε στους: Βιλανόβα (Ισπανία), Σαούρα (Αλγερία) και Ταρμπές (Γαλλία)».
- Σεισμός τώρα στην Υδρα
- Το κόμμα Τσίπρα θερίζει… τον ΣΥΡΙΖΑ – Καυτός Ιούνιος για την Κουμουνδούρου – Χωρίς βουλευτές στο Θησείο
- Αναβάθμιση εκπαιδευτικών υποδομών στο Αιγάλεω
- Συνταγή: Λιγκουίνι με καπνιστό σολομό και σάλτσα λεμονιού
- Κολομβία: Στόχος καταιγισμού πυρών το αυτοκίνητο γερουσιαστή δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές
- Στην τελική ευθεία το νέο κληρονομικό δίκαιο – Ποιες αλλαγές έρχονται




