ΠΑΟΚ : Δεν θα το… έχανε με τίποτα ο Σαββίδης
Στη Μόσχα αναμένεται σήμερα (13/08) το απόγευμα ο Ιβάν Σαββίδης, για να στηρίξει την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου σε ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι
Όπως έκανε και στη Βασιλεία, έτσι και στη ρωσική πρωτεύουσα, ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της Ασπρόμαυρης ΠΑΕ θα βρεθεί δίπλα στο αγωνιστικό τμήμα, στην προσπάθεια πρόκρισης στα πλέι οφ του Champions League.
Ο Ιβάν Σαββίδης από το Ροστόφ θα κάνει το κοντινό ταξίδι για την Μόσχα για να δώσει το παρών στη σημερινή προπόνηση, αλλά και να παρακολουθήσει δια ζώσης την αυριανή κρίσιμη αναμέτρηση στην «Οτκρίτιε Αρένα».
Έρχεται ένα ακόμη πριμ
Στο επταψήφιο πριμ που θα μοιραστούν οι παίκτες του Δικεφάλου για την πρόκριση απέναντι στην Βασιλεία, αναμένεται να προστεθεί ακόμα ένα, αν έρθει μια νέα πρόκριση κόντρα στη Σπαρτάκ Μόσχας.
Ο Ιβάν Σαββίδης έχει συζητήσει με τους συνεργάτες του αυτό το ενδεχόμενο και στόχος του είναι να βάλει ένα ακόμα κίνητρο στην ομάδα ενόψει της αυριανής ρεβάνς. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό του νέου πριμ θα είναι αρκετά μεγαλύτερο από αυτό της πρόκρισης με τους Ελβετούς.
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους
- Ιράν: Ποιος θα αποφασίσει το τέλος του πολέμου; «ΗΠΑ και Ισραήλ δεν βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση»
- Ιράν: Εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον της βάσης Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό, γράφει η WSJ
- Κλιματική αλλαγή: Πρωτοφανές κύμα καύσωνα χτυπά τις δυτικές πολιτείες των ΗΠΑ
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κεφαλονιά