Σαλάτα ζυμαρικών με προσούτο και μοτσαρέλα
Χορταστική και νόστιμη επιλογή για το καλοκαιρινό σας γεύμα.
Υλικά
500 γρ. πένες
Προσούτο, 5 φέτες
1 ματσάκι ρόκα
1 κεφαλάκι φρέσκια μοτσαρέλα
4 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο
8 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Εκτέλεση
1. Βράστε τις πένες και στραγγίξτε τις.
2. Ανακατέψτε σε ένα μπολάκι το λάδι με το βαλσάμικο.
3. Πλύνετε τη ρόκα και στραγγίξτε τη.
4. Συνδυάστε σε ένα μεγάλο μπολ τις πένες, τη ρόκα, το προσούτο, τη μοτσαρέλα και λίγο αλάτι. Τέλος, ρίξτε τη σάλτσα της σαλάτας με το λάδι και το βαλσάμικο. Ανακατέψτε και καλή όρεξη!
- Κόπα Άφρικα: Μπρούνο και Ντέσερς κλήθηκαν στην Εθνική Νιγηρίας
- Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη τηλεφωνικά τον Κυριάκο Πιερρακάκη
- Δίκη υποκλοπών: «Ο Δημητριάδης γνώριζε τα πάντα για τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ, παιδικοί φίλοι με τον Λαβράνο», κατέθεσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος
- Αναστάσιος Πεπονής: Συνεπής πορεία
- Ανακαλεί τα Oreo Cheesecakes ο ΕΦΕΤ – Ο λόγος
- Σάλος στη Γερμανία με τη συμμετοχή μελών του AfD σε γκαλά των «Νέων Ρεπουμπλικάνων» στη Νέα Υόρκη

