Κύμα αλληλεγγύης προς τους πληγέντες από τις πυρκαγιές της Αττικής
Από δήμους, φορείς, σωματεία, επαγγελματίες και μεμονωμένους πολίτες
Δήμοι, φορείς, σωματεία, επαγγελματίες και μεμονωμένοι πολίτες εκφράζουν την αλληλεγγύη τους προς τους πληγέντες από τις πυρκαγιές της Αττικής.
Το σωματείο εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, έπειτα από επικοινωνία με το Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου, συγκεντρώνει γάζες, betadine, fucidin, παιδικές πάνες, μωρομάντιλα, τρόφιμα μακράς συντηρήσεως (φρυγανιές, μπισκότα κ.ά). Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνει στο κτίριο του ΚΕΕΛΠΝΟ (Αγράφων 3-5 Μαρούσι) και για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο 6944987730.
Ο Δήμος Μαραθώνος ενημερώνει ότι συγκεντρώνονται τρόφιμα, νερά και είδη πρώτης ανάγκης στο Δημοτικό Κατάστημα της Νέας Μάκρης, επί της Λεωφόρου Μαραθώνος 104.
Στη Ραφήνα, αλυσίδα σουπερμάρκετ και καφετέριες προσφέρουν δωρεάν γεύματα και φαγητό. Στέγη μπορούν να βρουν όσοι έχουν ανάγκη στο Δημαρχείο και στο Πνευματικό Κέντρο Ραφήνας. Επίσης, δωρεάν στέγη προσφέρουν ξενοδοχεία της περιοχής.
Στους πληγέντες από την πυρκαγιά στην Κινέτα παρέχουν βοήθεια το γραφείο δημάρχου Μεγαρέων, τα ΚΑΠΗ Μεγάρων και Κινέτας.
Έτοιμοι να συνδράμουν, σε περίπτωση που χρειαστεί, σε ιατροφαρμακευτικό υλικό για την περίθαλψη των τραυματιών, δηλώνουν οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης.
Για τα αδέσποτα υπάρχουν ειδικές δομές που προσφέρουν βοήθεια, όπως στους Αγίους Θεοδώρους για τα αδέσποτα της Κινέτας.
- Φλερτ διαρκείας μεταξύ Ρεάλ και Ρόδρι
- Γαλλία: Η Danone ανακαλεί παρτίδες βρεφικού γάλακτος λόγω ανησυχιών για τοξική επιμόλυνσή του προϊόντος
- ΗΠΑ: Πυκνό χιόνι και πολικό ψύχος, δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανοί αντιμέτωποι με σφοδρή χειμερινή καταιγίδα
- Ξεκίνησαν οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.: Αποστρατεύονται υπαρχηγός και επιτελάρχης
- Φενέρμπαχτσε – Μπασκόνια 84-71: Με ηγέτη τον Χόρτον-Τάκερ οι Τούρκοι
- LIVE: Ίντερ – Πίζα
