Στους Νάγκετς ο Αϊζάια Τόμας
Αλλάζει πάλι ομάδα ο βραχύσωμος γκαρντ
Με μια καταστροφική για αυτόν σεζόν με τη φανέλα των Κλίβελαντ Καβαλίερς και Λος Άντζελες Λέικερς, ο Αϊζάια Τόμας μετακομίζει για ακόμη μια φορά.
O 2 φορές All Star συμφώνησε με την ομάδα των Ντένβερ Νάγκετς σε μονοετές συμβόλαιο μίνιμουμ απολαβών βετεράνων (2,2 εκατ. δολάρια)
Αν και οι αρχικές απολαβές που «έψαχνε» τη φετινή σεζόν ο Τόμας κυμαίνονταν στα 15 με 20 εκατ. δολάρια καμία ομάδα δεν τον εμπιστεύτηκε, καθώς οι συνεχείς τραυματισμοί του τον έχουν κάνει να θεωρείται αναξιόπιστος.
Οι Νάγκετς που πέρσι έχασαν στο «νήμα» τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ, ελπίζουν πως με την προσθήκη του έμπειρου γκαρντ θα καταφέρουν να εισέλθουν στην post season, ενώ σίγουρα αναμένουν να βοηθήσει σημαντικά στην ανάπτυξη του νεαρού Τζαμάλ Μάρει.
- ΠΟΥ: Στροφή στην παραδοσιακή ιατρική με έρευνα για την αποτελεσματικότητα
- Συνταγή: Λιγκουίνι με σάλτσα λεμονιού και πεκορίνο
- Τραγωδία στην Κίνα: 12 νεκροί από φωτιά σε 4ώροφη πολυκατοικία
- Γυμναστική express: Η ρουτίνα των 5 λεπτών που δίνει ενέργεια όλη τη μέρα
- Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις – Τοπικές βροχές στην Κρήτη
- «Δικάζει» η Κρίστεν Στιούαρτ: Ο Μπράντο παρουσιάζεται σαν ήρωας – Αν μια γυναίκα έκανε το ίδιο, θα την έτρωγαν ζωντανή

