Τέλος ο Ιέρο από την εθνική ισπανίας
Ανακοίνωση της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου
Η ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου (RFEF) ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Φερνάντο Ιέρο, προπονητής της εθνικής ομάδας κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Ρωσία, μετά την απόλυση του Λοπετέγκι, δεν θα επιστρέψει για να ασκήσει τα καθήκοντά του ως αθλητικός διευθυντής της RFEF παρά το γεγονός ότι σύμβαση εξακολουθεί να ισχύει.
Όπως αναφέρθηκε, η απόφαση είναι του Ιέρο, οποίος αναζητά μία αλλαγή και νέες προκλήσεις.
«Μετά από πολλά χιλιόμετρα μαζί, η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και Φερνάντο Ιέρο τελειώνουν τη σχέση τους. Ο Ισπανός προπονητής αρνείται να επιστρέψει στην προηγούμενη θέση του ως αθλητικός διευθυντής RFEF , προκειμένου να αναζητήσει νέους ορίζοντες και να αναλάβει νέες επαγγελματικές προκλήσεις. Η RFEF θέλει να ευχαριστήσει τον Φερνάντο Ιέρο και για το αίσθημα ευθύνης να αναλάβει την εθνική ομάδα σε μία έκτακτη κατάσταση», ανέφερε η ανακοίνωση της ομοσπονδία.
- «Το ‘θα σε απολύσω’ έρχεται από άλλες εποχές»: Καταγγελία γιατρού του Κρατικού Νίκαιας για τον Άδωνι Γεωργιάδη
- Συνταγή: Λαγάνα
- Ουκρανία: Η ειρηνευτική συμφωνία πρέπει να συνοδεύεται από ισχυρές εγγυήσεις ασφαλείας – Κοινό ανακοινωθέν πέντε Ευρωπαίων ΥΠΑΜ
- Γκολάρες και ρεκόρ: To τρομερό ντεμπούτο του Ανδρέα Τεττέη στον Παναθηναϊκό (vids, pics)
- Γιγάντιο αερόπλοιο που παράγει αιολική ενέργεια δοκιμάστηκε στην Κίνα
- ΗΠΑ: Στη Μεσόγειο το αεροπλανοφόρο Τζέραλντ Φορντ – Ενισχύεται η αμερικανική παρουσία λόγω Ιράν


