Καραμελωμένα καρότα με ξίδι βαλσάμικο
Ο νοστιμότερος τρόπος να μαγειρέψετε τα καρότα.
Υλικά
1 κ.σ. ελαιόλαδο
2 καρότα, κομμένα
Καρυκεύματα της αρεσκείας σας
2 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο
1/2 κ.γ. καστανή ζάχαρη
Εκτέλεση
Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα σε μεσαία φωτιά.
Ρίξτε τα καρότα και τα μυρωδικά στην κατσαρόλα.
Μαγειρέψτε και ανακατέψτε μέχρι να πάρουν χρώμα τα καρότα, περίπου 8-10′.
Προσθέστε προσεκτικά το βαλσάμικο και μαγειρέψτε για άλλα 3′.
Προσθέστε την καστανή ζάχαρη στα καρότα και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει, περίπου 2′.
- Πώς θα υπολογίσετε το κόστος θέρμανσης – Ποια λύση είναι η οικονομικότερη
- ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 63-101: Με 14 τρίποντα και «μπόμπερ» τους Ρογκαβόπουλο, Τολιόπουλο! (vid)
- Τρεις χώρες του Σαχέλ ετοιμάζουν επενδυτική τράπεζα
- Κωνσταντοπούλου: Το «σιγά μη σκίσεις κανένα καλσόν» δεν είναι σεξιστικό, αλλά ταξικό
- Λεβερκούζεν – Κολωνία 2-0: Νίκη για… Champions League οι «ασπιρίνες»
- Η Ζεντάγια και ο Ρόμπερτ Πάτινσον είναι υπερβολικά νευρικοί στο τρέιλερ της ταινίας «The Drama» – Τι συμβαίνει;

