
«Τρέχει» να προλάβει με Γαλλία ο Καβάνι
Αμφίβολος μέχρι την τελευταία στιγμή παραμένει ο επιθετικός της Ουρουγουάης
Σε αγώνα ενάντια στο χρόνο εξελίσσεται η αποθεραπεία του Έντισον Καβάνι. Ο 31χρονος Ουρουγουανός επιθετικός ήταν καταλυτικός στην αναμέτρηση για τους «16» της «Σελέστε» με την Πορτογαλία πετυχαίνοντας δύο γκολ, ωστόσο αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο.
Φυσικά αυτός ο τραυματισμός προκάλεσε έντονες ανησυχίες στο στρατόπεδο των Λατινοαμερικάνων, καθώς ο «Ματαδόρ» αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας.
Όπως ανακοίνωσε το ιατρικό επιτελείο της Ουρουγουάης, ο Καβάνι έχει υποστεί μυϊκό οίδημα στο αριστερό του πόδι και μέχρι την τελευταία στιγμή θα «τρέχει» για να προλάβει το παιχνίδι με τους «τρικολόρ» (6/7) στα προημιτελικά του Μουντιάλ.
- Η Βόρεια Κορέα εφαρμόζει νέες στρατηγικές για βαλλιστικούς πυραύλους και κρουζ με τεχνητή νοημοσύνη
- Drone – show στην Αυστραλία ακυρώθηκε όταν άρχισαν να πέφτουν τα drone από τον ουρανό [βίντεο]
- ΕΛ.Α.Σ.: Ο Αλέξης Τσίπρας επιστρέφει και κεντρίζει το ενδιαφέρον των ξένων ΜΜΕ
- Ο έντονος διάλογος Κυρίζογλου – Δούκα στην ΚΕΔΕ
- Ποινή κάθειρξης 12 ετών σε 31χρονο για τον βιασμό κοπέλας το 2022 στα Φαλάσαρνα
- Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Γερμανία σε πισίνες, λίμνες και ποτάμια κατά τη διάρκεια του τριημέρου



