Στον τελικό του Πόλο η εθνική ανδρών
Στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνα
Την πρόκριση στον τελικό των Μεσογειακών Αγώνων της Ταραγόνα πανηγύρισε απόψε η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών. Το συγκρότημα του Θοδωρή Βλάχου συνέτριψε 21-2 την Τουρκία και… περίμενε το ντέρμπι του ομίλου, ανάμεσα στην Ιταλία και την Ισπανία.
Οι Ιβηρες επικράτησαν 7-6 και χάρισαν την πρώτη θέση στην ελληνική ομάδα, η οποία ολοκλήρωσε την Α΄ φάση με επτά βαθμούς, έναντι έξι της Ισπανίας και πέντε της Ιταλίας.
Η εθνική εξασφάλισε φυσικά μετάλλιο και θα παίξει την Κυριακή (1/7, 13:10) με τη Σερβία, διεκδικώντας το χρυσό.
Τα οκτάλεπτα: 8-0, 3-1, 7-1, 3-0.
Η σύνθεση της Εθνικής: Φλέγκας, Γενηδουνιάς 3, Σκουμπάκης, Νικολαΐδης 1, Φουντούλης 3, Δερβίσης 2, Αργυρόπουλος 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γούνας 5, Βλαχόπουλος 5, Ζερδεβάς.
- Μαρόκο: «Μαύρη μέρα» με τουλάχιστον 21 νεκρούς από ξαφνικές πλημμύρες
- Κολομβία: Ο πρόεδρος Πέτρο κηρύσσει τον πόλεμο στον ELN – Επικαλείται τις «απειλές επέμβασης» του Τραμπ
- Το Ιράν θα συνεχίσει «να υποστηρίζει αποφασιστικά» τη Χεζμπολά, δηλώνει σύμβουλος του Χαμενεΐ
- Χιλή: Ο Ρούμπιο συνεχάρη τον νέο ακροδεξιό πρόεδρο – Η κυβέρνηση των ΗΠΑ «αδημονεί» να συνεργαστεί μαζί του
- Λίβανος: Αλλοι 3 νεκροί σε ισραηλινές επιδρομές παρά την κατάπαυση του πυρός
- Χιλή: Εξέλεξαν ακροδεξιό πρόεδρο για πρώτη φορά μετά τη δικτατορία του Πινοτσέτ